|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İSRA,Açılış Tarihi: 24 Mart 2008 (12:36), Konuya Son Cevap : 08 Temmuz 2023 (09:10). Konuya 124 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
![]() CANIM ARKADAŞLARIM SAİD ALPSOYUN İNSAN NASIL ÖLÜR VE MEZARDA NELER YAŞANIR DİYE İKİ KİTABINI BİTİRDİM ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM YAZARDAN ALLAH RAZI OLSUN | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | ![]() osman nuri topbas ÖYLE BİR RAHMET ki.... çok güzel birkitAP kesinlikle tavsiye ediyorum |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
![]()
İbni sina felsefesinde eğitim ![]()
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
![]() Ben en son Haris El Muhasibi'nin Allahı Arayış kitabını okumuştum. Çok güzel bi kitap soru cevap şeklinde genellikle sorulan sorular da verilen cevaplarda çok derin ve mantıksal tavsiye ederim... ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]()
40 --- hadis -----( zeki soyak)
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 | |
![]() Alıntı:
o kitabı elime aldığım gün bitirdim ne güzel tefekkür abidesi bir kitap.. Alemin küfre göre;hem başı hem sonu hiç.. İki hiç arasında varlık olur mu ki hiç ![]() ben de tavsiye ederim.. | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
![]() Nağmeler Tahtım olsaydı 3.Selim'in Romanı Derman Bayladı daha yeni aldım elime ama tarihi sevenlere tavsiyemdir.. Evini yönetirken zorlanan ilerici! Üç kıtaya hükmeden ecdadın mı gerici? Hayati Vasfi Taşyürek | |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
![]() Hüseyin SU'yun 'Gülşefdeli Yemeni' Nihat DAGLI'nın 'Çıkar Sokak' Birun yayınlarından 'Kapalı Öyküler' kardesler ozellikle kapalı oykuler kitabnı 'başortusu' konusunda hassasyetleri olan herkesin siddetle okuması gerektigi kanaatindeyim. Kitabın onsozunden bir bolum " ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 46 Kişi okuyor. (0 Üye ve 46 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Kitap Öneriniz(!) | Nebevi Sevda | Eserler/Yazarlar | 7 | 10 Ocak 2021 14:14 |
Her hafta bir kitap | Nebevi Sevda | Eserler/Yazarlar | 3 | 22 Kasım 2018 10:37 |
Hakikat Chm-Pdf-3D E-Kitap | kurt26 | Programlar//İstekler | 0 | 09 Kasım 2018 22:39 |
hocalarım okuduğunuz güzel duaları paylaşır mısınız ? | pehlivan | Dua Bölümü | 4 | 10 Şubat 2014 01:08 |
Ehl-i Kitap | MERVE DEMİR | İslami Kavramlar | 1 | 16 Mayıs 2009 13:34 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|