|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 08 Temmuz 2021 (01:01), Konuya Son Cevap : 27Haziran 2022 (17:46). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Temmuz 2021, 01:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Okumadan Ölünecek Kitap Listesi Okumadan Ölünecek Kitap Listesi Zaman, para ve enerji kaybı olmaması açısından saçma sapan kitapları okumayın. okunmaması gereken bazı kitaplar: Güç / tuğçe ışınsu Tatanka / muharrem ince Mustafa kemal / yılmaz özdil Allah de ötesini bırak / uğur koşar Elif gibi sevmek / hikmet a. öztekin Kızılderililer/ alpay özalan Sen gittin ya ben çok güzelleştim / nilgün bodur |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Suriye kıyamını zaferle taçlandırdı | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 17 | 11 Aralık 2024 19:44 |
Esad nerede? | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 41 | 06 Aralık 2024 22:00 |
Halep muhaliflerin eline geçti | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 43 | 30 Kasım 2024 21:45 |
13 yaş altına sosyal medya yasağı | Hafta'nın Konusu | Vasat | 2 | 53 | 28 Kasım 2024 21:42 |
Sağlık ocaklarında artık ücretli olacak | Yaşam/Kültür/Sanat | Kara Kartal | 0 | 55 | 26 Kasım 2024 15:45 |
08 Temmuz 2021, 15:40 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Ölmeden okunacak kitaplar listesi olarak anladım[emoji1] Yılmaz Özdil kitabına bütçemiz yetmez Elif gibi sevdim seni be te se gibi değil kısmından sonra yaşanan savruluş. Adam işsiz kalınca sağdan soldan çalma çirpma sözleri bir araya getirip "Allah de ötesini birak" demiş. Parayı bulunca önce karısını bırakmış .))) Alpay'da kitap yazdıysa ne bileyim. Atalari Kızılderili herhalde. Şeyma Subaşı denen ucuzeninde kitabı varmış. Okumadan ölün.)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Temmuz 2021, 21:12 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Aynen abla. Ölmeden önce okunacaklar listesi varsa okumadan ölünecekler listesi de var demektir. Bunlarda okumayın listesi |
27Haziran 2022, 17:46 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Özellikle watpad hikayelerinden derlenmiş, oradaki ucuz, ayarsız, başıbozuk hikaye yazarlarının kitaplarından uzak durun. Gençler için çok büyük tehlike. "Solucan/Zeynep Sey" gibi, 12-13 yaşın çok rağbet ettiği serileri olan dilden, edebiyattan fersah fersah uzak kitaplardan uzak tutun. Gençler arasında çok popüler. Işıl ışık. Kadın youtuber/yazar. Çocukları hayaletli video ve kitaplarıyla korkunun kucağına atıyor. İnanılmaz olan milyonlarca takipçilerinin olması. Bir fuara geldiklerinde, uzun kuyrukları gördüğünüzde sanırsınız Reşat Nuri Güntekin kitap imzaliyor. Meşhur bir yazar olması lazım öyle ya. Ama değil. Çocuğum kitap okuyor diye sevinmeyin. Elinize alın içine dışına bir bakın. Anlamadinız mı? Elinizdeki telefonu araştırmak için de kullanın. Yazar-kitap hakkında yorumlara bir bakın. İçerik ne öğrenin. Kızım, arkadaşlarının elinde gördüğü bu isimlerini verdiğim kitap ve yazarları almak istediğini söyledi. Birlikte araştırdık ve kesinlikle almam dedim. Öğretmenler sagolasunlar bu konuda dikkatli ve uyarıcılar ama ebeveynler rahat olunca elden birşey gelmiyor. Başka isimlerde vardır ben bilmiyorum. En çok satanlar/ en çok takip edilenler/ en çok okunanlar serisi olan bu waatpad yzarlarını okumadan ölün!
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |