|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KayıpKentli,Açılış Tarihi: 02 Eylül 2009 (19:11), Konuya Son Cevap : 08 Ekim 2009 (11:38). Konuya 97 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Ekim 2009, 15:38 | Mesaj No:81 |
RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Azıcık tarih bilgisi olan herkes OSMANLININ NASIL YIKILDIĞINI BİLİR.Zaten çeşitli haklara sahip olan OSMANLIDAKİ o dönemin azınlıklarına verilen hakların hiç bir zaman yeterli gelmediğini çünkü amaçlarının ülkeyi bölmek parçalamak olduğunu.Tanzimatta yetmedi onlara meşrutiyetin 1.side 2.side.üstelik bunları hazırlatanlarda ülkeyi ancak böyle kurtarabiliriz diye düşünen milletini seven insanlardı.o dönemin açılımlarıydı bunlar.ama sonuç paramparça OSMANLI oldu.Bulgarlar bir yandan yunanlar sırplar öbür yandan yabancı devletlerin desteği ile istenilene ulaşıldı.Allah aşkına tanıdık gelmiyo mu bütün bunlar.MİLLETİNİ SEVMEK ırkcılık sizin deyiminizle faşistlik olurmu. Siz ailenizi her ferdini her ne olursa olsun sevmiyomusunuz.OSMANLIDAN sonra bir parçalanmayı daha kim hazmedebilecek.Uyanık olun PEYGAMBERİMİZ DEVLETİ TEHDİT EDENLERLE SAVAŞMIYOMUYDU.Ben yasalarda hangi hakka sahipsem herkes aynı hakka sahip değil mi.Kurtuluş savaşına kadar omuz omuza savaşmış bu milletin evlatları neolduda böyle türk kürt diye ayrıldı.Benim anne tarafım kürt baba tarafım türk ben türkiyeliyim.ÜLKEMİ SEVİYORUM.Ve sizin gibilerin bilerek yada bilmeyerek bölücülük yaptığınızı düşünüyorum.Biraz bilinç biraz uyanıklık yoksa korkarımki tarih tekerrür edebilir.
| |
07 Ekim 2009, 17:19 | Mesaj No:82 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) ÜLKEMİ SEVİYORUM.Ve sizin gibilerin bilerek yada bilmeyerek bölücülük yaptığınızı düşünüyorum.Biraz bilinç biraz uyanıklık yoksa korkarımki tarih tekerrür edebilir Ülke sade sizinmi? Kimse bölücülük yapmıyor yapanlar bellidir. |
07 Ekim 2009, 17:39 | Mesaj No:83 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Evet bizki, aşağılık, adi insanlarız; çünkü herkes için aynı hakları istiyoruz. Bu yaşıma kadar islam kardeşliktir, müslümanlar birbirlerine karşı fedakarlık yapmalılar diye düşünürdüm. Ancak bugün öğleleyin, bir gerçek göz bebeklerimin taaa içine iğne batırılırcasına sokuldu. batalın yazısıda buna tuz biber oldu. siz faşistlerin hiçbir zaman sizin dışınızdaki insanları seveceğinize inanamam. her biriniz kendi iç dünyanızda bir kürt sorunu uzmanı olmuşsunuz ve ne hikmettir yaşananlar hakkında en ufak bilginiz olmadan, islami hak kavramını bilmeden, o aşağılık faşist bakışınızla hemen hüküm verebiliyorsunuz. hükmünüz açık ve anlaşılır, benden isen övün değilsen itaat et. ben artık islam kardeşliğine inanmıyorum. "hepimiz müslümanız, hepimiz kardeşiz, kavga etmeyelim" sözü, benim gözümde en artniyetli sözdür ve bu sözü dilinden düşürmeyen kişide en adaletsiz kişidir. |
07 Ekim 2009, 17:52 | Mesaj No:84 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Forumlardaki kürt türk tartışmaları. islam kardeşliği konferansları; tasavvufi cümleler bana çok şey kattı. bu açıdan Allaha hamd etme makamındayım. şunu öğrendim ki, insanların vatanları vardır. vatanlarından kendilerini takdis etmeyenleri kovarlar ama ben kendi kendimin vatanıyım. benim vatanım bendir. onun için artık üstü örtülü faşist cümleler kulağıma geldiğinde, içinden gülümsemek gelmiyor. Al vatanın senin olsun, hayrını gör kardeşim demek geliyor. |
07 Ekim 2009, 18:05 | Mesaj No:85 | |
RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!) Alıntı:
| ||
07 Ekim 2009, 18:21 | Mesaj No:86 |
bu mesaj niye silinmiyo yitik üyelere cvp vereceğine görevini yap ilk önce önüne gelene küfür eden zavallıları düzeltin önce siz isterseniz..korkudan görevini bile layıkıyla yapamıyorsunuz küfürlü sanırım.
| |
07 Ekim 2009, 18:24 | Mesaj No:87 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Fearless sana cevap vermeyi dahi uygun bulmuyorum...
|
07 Ekim 2009, 18:28 | Mesaj No:88 |
İyi ya haklı olduğumun göstergesidir buda.mesajımda küfür,hakaret yok verme bencede.
| |
07 Ekim 2009, 23:06 | Mesaj No:89 |
bu kadar tuz biber olacak ne yazdımki bukadar ağır hakaretler duydum.YOK vücudum vatanımdır yok bütün yeryüzü vatanımdır gibi ütopik safsatalarda benim kulağıma saçma geliyo ve gülüyorum acınacak halimize.Yazık kimse tarihten ders almıyor.1. dünya savaşında ümmetçilik siyaseti izleyen OSMANLI araplar tarafından bıçaklanmadımı.hayır hayır ümmetçilik anlayışı bıçaklandı.Demek biri çıksa deseki size evini istiyorum senin evin benimdir. sizde buyrun oturun diyeceksiniz öylemi.Evet ben ülkemi seviyorum ve buna saygı duyulsun istiyorum. Öyle önünüze gelene bi takım isimler yakıştıramazsınız.hele faşist hiç diyemezsiniz.Biraz saygı lütfen.Sen benim gibi düşünmek zorunda değilsin bende senin gibi.Gelecek günler güzel olur inşaallah.
| |
07 Ekim 2009, 23:42 | Mesaj No:90 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: sadece Türkçüler okusun bu şiiri!!!KÜRTLER OKUMASIN(!!!)
Faşist kimdir bilirmisin. Bir türk dünyaya bedeldir yahudi matığını savunanlardır.Sende veyahut başkasında böyle bir olgu yoksa neden üzerine alınıyon? |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |