|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 03Haziran 2010 (01:38), Konuya Son Cevap : 03Haziran 2010 (01:38). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03Haziran 2010, 01:38 | Mesaj No:1 |
Cuntanın Romantizm Faciası... Cuntanın Romantizm Faciası... Allah aşkına cuntanın darbe aşkına bir bakın, "Ay ışığı", "Yakamoz", "Sarıkız" böyle romantizm imgesi Dünya'da başka hangi ülkede görülmüştür? Doğrusu Bizim cuntaya pek yakışmıyor bu duygusal mod... Balyoz, çekiç, tornavida gibi delikanlı isimler varken ne gerek var yakamoza, ayışığına... Cami bombalanması, bitirme planları, tutuklanacak gazeteciler listesi ve darbenin akabinde stadlara doldurulacak insanlar, düzeni yıkıp yeni bir düzen kurmaya çalışan zihniyetler merak ediyorum acaba cümlem "ALLAH" ile başlıyor diye benide irticacı kabul edip listelerine alırlar mı? Tevafuken kartel medyası ne diyor diye bir bakayım dedim, karşımda pişkin bir biçimde, bu tarz belgelerin gülünç olduğunu, bu haberi sunarken gülme isteğinin oluştuğunu ifade eden bir kısım gazeteciler...Onlar öyle dedikçe benimde gülme isteğim oluştu, ama benim gülme isteğimin sebebi belgeler değil, belgelerden ziyade hangi ülkede olduğumu düşünmeme sebebiyet veren şaşkınlığım Tel aviv mi?Washington mu? Yada karşımdaki haber ajansları sanki Müslüman değilde BBC, Reuters haber ajansıymış gibi... Bu kadar kin bu kadar nefret bu kadar vurdumduymazlık pes dedirtti... Evet, bu belgelerin açığa çıkmasında takdir edilmesi gereken 3 kesim var; Birincisi: Bu tarz haberleri açık yüreklilikle sunarak gerçekleri bilmemizi sağlayan kendilerini demokrat olarak tanıtan aydınlar/gazeteciler. İkincisi: Ortaya çıkan istihbaratı gazetecilere yansıtan askeriye içinde olduğu bilinen bir kısım darbe karşıtı askerler. Üçüncüsü: Bu zemini hazırlayarak yavaş yavaş ülkedeki sorunların açık yüreklilikle dile getirilip çözülmesine sebebiyet veren Ak parti iktidarı. "Artık insanlarımızda bilinçli, çünkü herkesin isteği, onurlu bir biçimde yaşama şansı verilmesi ve bununda demokratik hukuk devleti eliyle olması.." Elbette hukuk devleti tanımıda uygulayıcının fikrine göre değişmektedir.Bu kavramı uygularken İslam referans alındığı müddetçe gerçek bir hukuk devleti tanımı ortaya çıkacaktır. Teknolojinin gelişmeside bir kısım olayların gerçekleşmeden, plan aşamasında iken zuhur edilmesine sebebiyet vermekte,yalnız anlaşılmayan sorun şu genelkurmayın bile kabul ettiği bazı gerçekleri bizim bir kesim insanlarımızın neden kabul etmediği gerçeği? Bu bağnazlık, bu taasupçuluk bu sabit fikirlilik nasıl açıklanır ben çözemedim...? Çözen varsa beri gelsin NİTEKİM...! 06.02.2010 MERVE DEMİR [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2876 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7699 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7200 | 02 Ekim 2012 21:16 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |