|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mevlüt HÖNÜL,Açılış Tarihi: 02Haziran 2012 (01:18), Konuya Son Cevap : 11 Ocak 2013 (11:55). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
10 Ocak 2013, 01:23 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 20682 Üyelik T.:
08 Ekim 2012 | Cevap: Kemalist Rejimin İnkar-İmha Siyaseti Alıntı:
ne deyim
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | |
10 Ocak 2013, 01:28 | Mesaj No:12 | |
yazıkki ne yazik
__________________ Hüzünle titreyen gönüle ince bir âh dokunur, Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur... | |
10 Ocak 2013, 01:32 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Kemalist Rejimin İnkar-İmha Siyaseti
Allah aşkına şahısla kaç defa görüştünüz veya söylenenleri sordunuz Bilmeden konuşmayın Edip yükselin yetiştiği ortam asla babaya Kafir diyebilecek bir ortam değildir tanımadığınız biri hakkında zan ile konuşmayın bakın bende diyorum birçok fikrine katılmasamda severim kendisini .
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
10 Ocak 2013, 01:37 | Mesaj No:14 | |
katılmadığız yerler neler abi söyleyin bi ayrıca tanımadığım insanlar hakkında yorum yapmam yapanlar çok, yapanlarında da artık yazılarına yorum yazıyorum neyse size hayırlı geceler olsun abi
10 Ocak 2013, 01:43 | Mesaj No:15 |
Herkesin katılmadığı ortak noktalara bende katılmıyorum 19 mucizesi sünnet hadis ve benzerleri lakin katıldığım birçok noktasıda vardır iyi yönünü alır yanlış yönünü ise reddederim ama insan olarak seviyorum ve değer veriyorum kendisine.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
10 Ocak 2013, 02:10 | Mesaj No:16 |
Cevap: Kemalist Rejimin İnkar-İmha Siyaseti
Edip Yüksel Kendisi Kurandan iki sure çıkarılması gerekiğini söyleyen biri, İşte Alimlere laf söylemekle işe başlayanların sonu.......... Namaz üçe indirilmeli, Kuranda başörtüsü yok, Evde yalnızken çıplak namaz kılınabilir. Sünnetmeniz gerek hadis çöpe atılmalı Mezhepler çöpe aılmalı Amin diye bir şey yok Hz .Muhammed demenize gerek yok muhammed demeniz yeter Kuranı tefsir etmek şirktir. Din alimleri, kendilerini ilah yerine koyarak, Allah'la 'anonimsirket' kurmuslardir Sahabeye iftiralar HZ. Osmana eleştiri Veliler şeyhler şirk üzeredirler Ve daha neler neler.. ve gelinen nokta Kuranda iki sure fazlalık var........ Ve Alimlere düşmanlık edenlerin acı sonu ve bunları sevenler... Ey iman edenler, Allah'tan nasıl korkup sakınmak gerekiyorsa öylece korkup sakının ve siz, ancak müslüman olmaktan başka (bir din ve tutum üzerinde) ölmeyin.Ali imran 102. | |
10 Ocak 2013, 02:12 | Mesaj No:17 |
Değerli kardeşim Şahsı sevmek suçmu her sevilenin fikrine katılyorum anlamımı çıkar yapmayın konu bu değil .
10 Ocak 2013, 02:17 | Mesaj No:18 |
Cevap: Kemalist Rejimin İnkar-İmha Siyaseti 30- “Allah, insanların bir kesimini doğru yola iletti, bir kesimi de sapıklığı haketti. Çünkü onlar Allah’ı bir yana bırakarak şeytanları dost edindiler ve (buna rağmen) doğru yolda olduklarını sanıyorlar. “Araf 30'' Velileri sevenleri tapıyorlar bunlar diyordunuz ya ,siz ne oldunuz şimdi. | |
10 Ocak 2013, 02:20 | Mesaj No:19 |
Tapmak ayrı iyi ve kötü yönünü ayırd etmek ayrı şimdi edibi sevdim diye tapmışmı olduk.
10 Ocak 2013, 02:21 | Mesaj No:20 |
Cevap: Kemalist Rejimin İnkar-İmha Siyaseti | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |