|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 02 Ekim 2012 (21:16), Konuya Son Cevap : 04 Ekim 2012 (11:22). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Ekim 2012, 10:47 | Mesaj No:11 | |
Cevap: İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür Alıntı:
hangi SEFAHAT dan bahsediyorsun? aksine biz burada günümüz şartlarına göre elde edilemeyen SEFAHAT tan bahsediyoruz.. SEFAHATI da bir kenara bırak TEMEL GEÇİM meselesinden bahsediyoruz.. Neden dir bilinmez hemen RESULLAH dan gem vurulması tabiki olayı başka yere getiriyor..dön dolaş hep aynı şeylerden bahsediyoruz tabiki anlayana.. O DÖNEM İLE ŞİMDİKİ DÖNEM ARASINDA DAĞLAR kadar fark olduğunu ne zaman algılayacaksınız? algılayacağız? Merve hanım diyebiliyormusun? Ben o dönemdeki gibi evde oturuyorum yemek-temizlik yapıyorum...cep telefonu kullanmıyorum..mum ışığında oturuyorum...kıyafet almıyorum üzerimde bir çul olsun yeter...ha hatta internette neymiş elimi bile sürmüyorum..evden dışartı çıkmadığım için ulaşım araçlarınada ihtiyacım yok...evde hiç elektronik eşya kullanmıyorum herşeyi elimde yapıyorum..hatta ne doğal gaza nede tüp e ihtiyacım var yakıyorum ateşi kullanıyorum...çocuklarımında eğitime ihtiyacı yok dolayısıyla eğitim masrafı gibi bir olguda yok... BUNLARI DİYEBİLİYORMUSUN? (Yunus suresi 100) (Akıllarını güzelce kullanmayanları, Allah pislik içinde bırakır.) | ||
04 Ekim 2012, 11:22 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür Alıntı:
Burası mükemmel bir tespit olmuş, İslam adına iş yapacak bunun adı profta olsa , ilim adamıda olsa, Alimde olsa kişiler sadece tvlerde, kitaplarda, sanalda boy gösterdiğinden kişiler devamlı yanılgı yaşamakta...Halkla olmayan halka inemeyen , halkın içinden olduğunu anlayamıyan bundan dolayıda heva ve hevesine yenik düşen ve kendisini avam üstü gören bu kişiler halka inmedikçede iş zor olacaktır. Evet sadece Ramazan ayında müslüman olduğunu hatırlayan bir toplum olduk, bir ay da kurtulmayı düşünüyoruz sanırım ;) Halka inan kişilerin başarsıda zaten ortadadır... Bu güzel yazı için Allah razı olsun , ellerini,ze sağlık kardeşim vesselam | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |