|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Yitiksevda,Açılış Tarihi: 13 Kasım 2012 (02:04), Konuya Son Cevap : 30 Kasım 2012 (01:16). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Kasım 2012, 23:05 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Mü’minler kendi ihtiyaçlarını Başkalarının ihtiyacına Tercih edenlerdir.
Sayın kardeşim Nasıl olacağı hususunda Özel Mesaj sistemini kullanarak bilgi alabilirsiniz sizden ricam hangi hususta bilgi almak istiyorsanız Özel Mesaj atın size ordan bilgiyi vereyim selametle kalın ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
18 Kasım 2012, 12:16 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Mü’minler kendi ihtiyaçlarını Başkalarının ihtiyacına Tercih edenlerdir.
Güzel bir düşünce Allah c.c. razı olsun . Yazmadan öteye gidebilmek huzur verici karınca kararınca bizde varız inşallah ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
18 Kasım 2012, 22:37 | Mesaj No:13 |
10 Nisan 2008 | Cevap: Mü’minler kendi ihtiyaçlarını Başkalarının ihtiyacına Tercih edenlerdir.
Katılım sağlamak isteyen kardeşlerimiz Özel mesaj ile bilgi alabilirler .
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
19 Kasım 2012, 12:50 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Mü’minler kendi ihtiyaçlarını Başkalarının ihtiyacına Tercih edenlerdir. çokk güzell düşünmşsünüz .. .. forum halkmzn bu konuya duyrsz kalıcğnı düşnmüyorum.. birlktn kuvvet dğr inşşş az da olsa yardımcı olmaya çalışalımm .. (öte alemde medinewb bahçemiz olr belki.)) kimbilir!..) " İyilik için yaptığınız harcamaların yerini Allah doldurur. O , rızık verenlerin en hayırlısıdır.. _ KUR'AN_I KERİM_
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
25 Kasım 2012, 12:59 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Mü’minler kendi ihtiyaçlarını Başkalarının ihtiyacına Tercih edenlerdir.
Arkadşlar yardım konusunu güncellemk istedim . Destek vereceğiz dedik fkt olay karşında sanırım biraz gevşek davrandık yardım için yitikle irtibata geçebilirsiniz.mümkün mertebe hızlandıralım inş...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
30 Kasım 2012, 01:16 | Mesaj No:16 |
Katılım sağlayan abi ve ablalardan Allah razı olsun İnşaAllah hayırlara vesile olur
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |