|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 10 Aralık 2012 (22:34), Konuya Son Cevap : 05 Şubat 2019 (20:23). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Aralık 2012, 22:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Harflerin kuyruklarına asardım kendimi /medineweb Harflerin kuyruklarına asardım kendimi /medineweb Hayatının en son cümlesine koymuştun beni. Özne görevi bile veremedin. Nesneydim senin için. En belirtisizinden… kim sorusu vermiyordu beni sana. Neyi diye soruyordun her seferinde. Oysa ben cümlemin gizli öznesi yapmıştım seni. Her bakan göremiyordu. Her paragrafımın ana temasıydın. Giriş bölümü de sendin..gelişme de sonuç da… korkardım sana başlamaya da seni bitirmeye de.. öyle saklardım ki seni kelimelerimle her yazdığımda kapalı anlatım biçimini kullanırdım. Paylaşamazdım seni kimseyle ama yazmaya da doyamazdım.. Harflerin kuyruklarına asardım kendimi. Nasılsa her kelime seni anlatırdı. Böylece daha yakın olurdum sana. Ama hiçbir kelimene ek olmaya cesaret edemezdim. Seni değiştirmekten korkardım. Bağlaçlar olmazdı cümlelerimde. Hepsi kaçardı bizi birleştirmekten. Oysa ben bu kadar imkansız olduğmuzu bilmezdim. Bizi anlatan cümlelerimde hep anlatım bozukluğu olurdu. Ben cümleden atılması gereken gereksiz sözcüktüm.. Geçmiş zaman ekleri ele geçirmişti seni. Ne kadar uğraştıysam gelecek zamana çeviremedim hiçbirini. Noktalama işaretlerinden en çok virgülü severdim. Çünkü ben asla noktayla bitiremezdim seninle başlayan cümleleri… Hayatımın en anlamlı cümlesiydin sen,tükenmez kalemle yazdığım.. Tüm imgelerimi senin uğrunda harcamıştım. Ve en sonunda eksiltili cümlelerimin olmayan yükleminde kaybettim seni,bir daha bulmamak üzere… |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2645 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2493 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2571 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2661 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1969 | 10 Kasım 2013 13:57 |
05 Şubat 2019, 20:23 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Noktalama işaretlerinden en çok virgülü severdim. Çünkü ben asla noktayla bitiremezdim seninle başlayan cümleleri…
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |