|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 02 Şubat 2013 (22:17), Konuya Son Cevap : 17Haziran 2024 (12:18). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Şubat 2013, 22:17 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | KENDİm KENDİme KENDİmce KENDİmle KENDİm KENDİme KENDİmce KENDİmle O ki KırATsın!.. SEN ki SıRRATsın!.. MUradullaha MURATsın!.. DE ki KervÂN İTisin KıtMÎRsin!.. SAÇları apAK fÂNi-pÎrsin!.. El BERRu mazHarı BiRRsin!.. DEmem o ki kul ihvÂNi.. TESlimiyyet-İSTiKÂMet haNi?.. herşey fÂNi.. ALLAH BÂKi.. bİSMi BİLsen.. SıRRın SİLL-SEN!.. REeSÛLLsüz sen yoksun NEdeN?.. veLâ İLâhe iLLÂ Kİi; DEsem ÖLdürürler!.. DEmesem ÖLdüm!.. "YAŞAnmayan YALAN!" İNaN!.. SıRR-ı SÂKi!.. DER-Yâ bi zERRE BUZsun!.. ERİmek AT-EŞ İŞİdir!.. O VAR OLUr elbet.. sen BİTince TÂki!.. cANım BeNce-SENce; AYNana BAK!.. Taa İÇİnden.. HEP-HİÇinden.. GEÇ Nedenden ve Nİçinden!.. -> GÜLümse!.. Bir ISSlıkı TUTTur DERinden.. DER-yÂa-nın DİBi DERinden.. ELeSTinden -> maHŞeRinden.. BİZ BİR-İZ dumÂNıM BULur!.. ELİm ELİnde ELimse.. KÜLüm KÜLünde -> KÜLümse!.. ceheNNemde AÇmayan ceNNet Çiçeği İBRaHÎMî gERçek midir?.. AT-EŞ-in -> AL-EV YERinden!.. ZuRNa nın "Zırtt!" DELiğinden GEÇer GİDer-İZ ÂŞIK-ıZ! IŞIK ARAma bir TÂNeM!.. "BİZ BİR-İZ" -> ZÂTen IŞIK-ıZ!.. SıRR-ı SIFIR Safff SÛfîyİZ!.. AHHmak Sanır -> KarışıK-IZ!.. TaKDİR -> TeRCiH -> TeCELLîsi!.. TEVHİD-i ReSÛLL YÜREĞi -> KaFa TASın KeVSeR TASı!.. -> KaLB KaZanına KaşıK-IZ!.. ELEM ÇiÇEKlerim ÇİLE ÇEKEn-ÇEKtirenle BİLe "YAŞAnmayan YALAN!" cANım.. YAŞAmayana -> Nâ-fİLE!.. DUYduğun UYUyor İŞte!. herŞEY ve de herKES!.. her ÂN yeNiden YARATış.. Hayyatım-İZ NEfeS NEFes MeDED YÂ ÂLEMlerin RABBı!.. MeDED ÂLEMlere TEK SeS!. "ahh!" İNLİyor ANKA KUŞUn!. KâF DAĞı KÖR.. KANlı KÂFeS!.. * Yâ Latîfu!. Yâ KerîM! Yâ RaHîmu!. Yâ VeDÛD! Yâ CeLîLu!. Yâ FeTTâH! Yâ GaFFâRu!. Yâ SeTTâR! Yâ MüHeymİnu!. Yâ ALLAH ceLLe ceLâLihu!.. |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2647 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2494 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2573 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2662 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1972 | 10 Kasım 2013 13:57 |
17Haziran 2024, 12:18 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Kişi Sevdiğiyle Beraberdir' demeseydi GÜL NEBİ (S.a.v.), KalpLer Ayrılığa dayanabilir miydi?.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |