|
Konu Kimliği: Konu Sahibi suhtem,Açılış Tarihi: 19 Şubat 2013 (20:00), Konuya Son Cevap : 12 Aralık 2018 (17:29). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Şubat 2013, 20:00 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | '' Bana Ne! " /medineweb '' Bana Ne! " /medineweb O kadar çoğaldı ki “bana ne!”lerimiz o kadar birikti ki bahanelerimiz. o kadar benimsedik ki “bana dokunmayan yılan”ları “bin yaşa”tmayı, sokakları kuşatan çaresizliği görmezden gelir olduk vicdanlarımızın sızısını kesiverdik haksızlıkların fotoğrafını çekerken, haksızlığa uğrayanları kendi yalnızlıklarına terkettik. hepimiz birimiz için olamadık; içimizden çıkıp hepimiz için olmak isteyen birilerini küçümsedik, ucuz kahramanlar listesine ekledik. “böyle gelmiş böyle gider”leri ağrı kesici gibi yutup başkalarına ağlayan yanlarımızı uyuşturduk rahatladık, çok rahatladık yüreğimize batacak kıymıkları geçtiğimiz yollardan temizlettik nefsimizin iştahını kesecek görüntülerin üstünü ustaca sıvadık yuvalarımızın duvarlarında dışarı sızdırmadığımız sevgi gölcüklerimizden bir kaç damla olsun serpemedik yoksulların üstüne göz yaşlarımızı tükettik, gönlümüzün yağmur yüklü bulutlarını kovduk çocukları, çocuklarımızı, çocuk yanımızı senin gibi sevmedik, senin gibi sevindiremedik içimizde sancıyla kıvranıp duran duygularımızı itip kaktık. yüreğimizi yakıp duran varoluş kaygılarını ciddiye almadık. derdimizi yok sayıp deva aramadık. sahte çarelere kanıp çaresiz kaldık oysa sen, oysa sen.. kalbimize sahip çıktın onca kötülüğün içinde ‘’vicdanınızı tahriş edeni terk edin’’ dediğin de, ‘’şüpheli olandan uzak durun’’ dediğinde de, kalbimize güvendiğini sezemedik. hoyratlıklarımızı vicdanımızın cetveline vurduğunu göremedik... Senai Demirci |
Konu Sahibi suhtem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Onkolog Kanser Olursa | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | suhtem | 0 | 2071 | 12 Eylül 2013 13:29 |
Ebeveynlerin okul konusunda dikkat etmesi... | Çocuk ve Aile Sağlığı | mehmet akif2 | 1 | 2114 | 12 Eylül 2013 13:23 |
Erzurum'da çay böyle istenir | Resim/Karikatür | Mihrinaz | 2 | 2121 | 12 Temmuz 2013 12:29 |
Bebektir anlamaz yanılgısını ortadan kaldırmak | Çocuk ve Aile Sağlığı | EyMeN&TaLhA | 1 | 1833 | 05 Temmuz 2013 12:25 |
Vekil Diyanet Personeline Kadro | Din Görevlileri | tevhid_ | 2 | 2630 | 30Haziran 2013 10:05 |
11 Aralık 2018, 20:55 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
‘’şüpheli olandan uzak durun’’ dediğinde de, kalbimize güvendiğini sezemedik.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |