|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Erkam Taylan,Açılış Tarihi: 07 Nisan 2014 (21:09), Konuya Son Cevap : 23 Nisan 2019 (13:09). Konuya 24 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Temmuz 2014, 01:36 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler...
Hayır işinde yaptıgın hicbir emegi kücümseme umulurki biriyle ecirlenirsin , Zerre miskal insanın yaptıgı karsısına cıkacagına göre Heryeri kendine hizmet bil,umulurki rahmet bulasın. Hayır yolunda koşanlarla koş gerekirse onları gecmeye çalış,birinci oluncada kibir seni yakmasın.. Yapacagın herseyi Allah için yap,gerekirse adın Anılıp yad edilmesin... Zikir seni alıkoyar fahse işlerden dilinden düşürüsen Rabbini Şeytan aldatır seni... Abdestli gezmek temiz akan nehir gibidir,üstüne gelse seytani damla pislikler o nehirde temizlnir gider. Murat EROĞLU
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
23 Temmuz 2014, 21:34 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu
Yüreğimde öyle büyük isyanlar var ki!!!Haykıramadıklarıma... İçimde fırtınalar kopar,deli dalgalar Çoşar. Dilimde öyle acı matem sözler var ki!!! Sukut ediyom.. Sükut etdiklerim dilimden dökülürse heryeri Seller Alır... Murat EROĞLU
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
24 Temmuz 2014, 00:38 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu Dilimde öyle acı matem sözler var ki!!! Sukut ediyom..
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
24 Temmuz 2014, 04:03 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 13952 Üyelik T.:
20Haziran 2011 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu Dökülen her cümlede acı olduğu kadar bi o kadarda mutululuk taşır,Günebirlik yasayan insan elbetdeki hergünü farklı ve imtihanlar içersinde hayatda akar gider... Kaleminize kuvvet..
__________________ Satırım/da ne var biliyormusun,, sana yazılmış ama "söyleyeme/diğim " binlerce "HÜZÜN".. |
24 Temmuz 2014, 12:00 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu kilo vermek için değildir ORUÇ kuaför masrafından kurtulmak için değildir BAŞÖRTÜSÜ spor olsun diye kılınmaz NAMAZ gururlanmak için verilmez SADAKA veya PARA et için değildir KURBAN veeee desinler diye yaşanmaz İSLAM |
11 Ekim 2014, 18:15 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu
Yürüyordum,bazen duruyor ve ağlıyordum.. ve uzaklara dalan hasret dolu gözler,yol boyunca seni görme ümidiyle uzanıp gidiyordu; ta uzaklarda seni görebilmek,şu koskoca çölün ortasında şüphe dolu küçücük bir nokta gibi.. Geliyorsun,tıpkı Ebuzerr gibi.... Tebük'te Rumlara karşı verilen savaşın ahenk içerisindeki gürültüleri arasından,peygamberin bakışı içerisinde Ebuzer'in gelişi; çölün kalbinde,derinliklerinde büyük bir gürültüyle süzülüşü gibi. 'güçlü bir ordu'ya karşı sürdürülen mücadelede,'koyu leke' ,her adımda 'daha aydınlık nokta' oluyor ve aydınlanıyordu,uzak görünen bu nokta,en yakında yer alıyordu....
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
13 Ekim 2014, 20:40 | Mesaj No:17 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu
Ölüm çağırıyor beni ve ben ölüme hazır değilim... Ölüm usul usul geliyor .. Ölüm geliyor calıyor kapımı ve ben yatağımda ölmek istemiyorum...eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
13 Ekim 2014, 23:23 | Mesaj No:18 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu
Ölüm geliyor calıyor kapımı ve ben yatağımda ölmek istemiyorum...eRkam[/QUOTE] yüreğinize sağlık...rahat yaşayıp,rahat ölüm isteyen biz sevgili kullar için ne kadar manidar bir zelzeliş olmuş...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Ekim 2014, 18:51 | Mesaj No:19 | |
20 Mart 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Erkam Eroğlu Alıntı:
yüreğinize sağlık...rahat yaşayıp,rahat ölüm isteyen biz sevgili kullar için ne kadar manidar bir zelzeliş olmuş...[/QUOTE] Amin cümlesinden kardeşim...Ölmeden önce ölmek ,Hesap sorulmadan kendimizi hesaba cekmek..Hangi taraftan bakarsak zarardayız..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
04 Nisan 2015, 08:58 | Mesaj No:20 |
20 Mart 2014 | Cevap: Yürekten Kaleme İçim Zelzelişler.../Murat EROĞLU
Hayata baktığın nokta ,ben değil sen olmalısın,önce kendi benlerini bulmaya calıs,işte o zaman istedigin,arzuladıgın noktaya ulaşmak kolay olur.Kendine nasıl bakarsan insanlarda seni öyle görür.İşte o zaman hayatdaki noktan deger ve anlam kazanır arzuladıgın Senlerde.
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |