|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Erkam Taylan,Açılış Tarihi: 21 Mart 2014 (21:26), Konuya Son Cevap : 07 Mart 2022 (12:17). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Mart 2014, 21:26 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | Bir Aşk Destanı/Erkam Taylan Bir Aşk Destanı/Erkam Taylan sen ey vuslatına firaklar eylenen kara iklimlerin rüheylası sanma sevdan bitti bende sanma aşkın yanmaz sinemde düştüğüm yerden kalkamıyorum artık ömrüm geçiyor sarp yorgun bakışlarında hasret rüzgarı esiyor ak sakallarımda çok az bi kokun değilmiydi bana yeten bekledim son nefes gibi sona varış gibi senle hayat gibi ve ey kara iklimlerin karalısı yari mizgine dert olan derdine dert katan kara kaşlı yar atmıyor kalbim sensiz yürümüyor ayaklarım sensiz bedensiz kapadım gözlerimi zine yi bahar memu yi bir aşk ile gidiyorum karlı dağların boynu bükük kardeleni sana kırçiçeklerini kurban eylerken sen değilmiydin ki mevsimlik olsun diyen bak işte yaz geliyor eriyorsun gözümün önünde son satırlarımda acı var,hasret var,vuslat var sana olan bir özlem var karçiçeği...
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
Konu Sahibi Erkam Taylan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Amerikan,İsrail Dostu Suud.../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 2 | 1941 | 26 Eylül 2015 10:27 |
Kerbela Heryerin Dert ve Bela../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | Erkam Taylan | 0 | 1386 | 17 Temmuz 2015 01:03 |
Lisan-ı Hüzün!!/Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 2788 | 17 Temmuz 2015 00:51 |
Huseyince Sewda../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | bilinmez | 6 | 3050 | 25 Ekim 2014 19:37 |
Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 30 | 13975 | 21 Temmuz 2014 01:14 |
21 Mart 2014, 21:27 | Mesaj No:2 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Acılarınla yok olan Bahtsız Topraklarımın,Bahtsız sevdalısı Zine Hep kışımı görecez Tekir yamaçlarında Erek dağlarında Hep sana Zine hep sana kardelenmi getirecem Boynu Bükük bir halde Elbetdeki Topraklarıma bahar gelecek sevdan ısıtacak bizleri Kırçiceklerinide görecen Özgürce Koşacan Zozanlara Özgürce Koşacan Mem-u ya Çobanların Kavallarında senin sewdan calacak Sevdamız çalacak,Zine sewdamız çalacak Kavuşamayan ellerimiz ,Gönüllerimizde bluşacak Zine Satırlarda kelimelerimizde sevdamız olacak Sevgimiz olacak Elbet Zine Elbet Zine,Dağlarımıza Bahar Gelecek..
21 Mart 2014, 21:28 | Mesaj No:3 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı özlenen beklenen sen olursunda ben senin için bir hiç olurum nedendir Mem uçurum kenarında karları aşıp beklerim güneşi bekler gibi aydınlatıp dünyamı yüzüme gülmessin nedendir nice yolları aşıp gelmişim bir bak halime çevirdiler yolumu diken gibi bitiverdiler arada yinede bakmadım arkama geriye dönmeyi düşünmedim bile Mem tırmanır gibi aşılmaz dağların eteklerine,izini sürdüm ardından bana kızma,çevir yolunu git deme bana Mem andolsunki sen yoksan eğer ben bi'kesem pınar gibi çağlayan oldu bazen ırmak oldu taştı durduramadım susturamadım acı nağmeleri düşmanlarım duydu yaktığım türküleri bir sana duyuramadım,bir sen anlamadın nedendir Mem birgün duyunca selamı uzak yerlerden kim bu terki dünya eyleyen garib diye sorduğunda Zin diyecekler usulca artık yok bilesin ne güneşi bekleyen nede berfin ne kırçiçeklerine bakmak dindirir sızıyı neden acı bir türkü yakmak dindirir hasreti Mem sakın ha ağlamayasın,ağlatmayasın.. mı gotu got kar ne kır ez ija höşbum Mem mı gotu neçe ez bi'kesem te gotu nebije,bı ra bımine nevije canite saxbe Mem ...
21 Mart 2014, 21:30 | Mesaj No:4 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı seré çiya berf u barane dıl dınağle,bırin kure bé dermane,nalina agıri derdeké gırane gelo çima deng nake Mem çima riya Zin i nızane minaki berf u zin dıhale kaniya çaveyi zahabuye liber riyaye Mem i gevır hatın xari helbestana zin i gelo mum u ra deng naye minaké berfin zahabu zin i minaké berfin hüsti xarbu tari zılmat zin i ra yar bu ..
21 Mart 2014, 21:32 | Mesaj No:5 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı memu zin karanlıklar icindemi hep uyanacaz yarınlarımız hep yarınlaramı kalacak zine cografyamız hep camurmu kalacak toprakları hep karmı görecek Günes bize dogacakmı zine biz günese doyacakmıyız Daglarımızın yamacları hep barutmu kokacak sevdamız olan kardelenleri hep yamaclardamı arayacaz fırtına kokan keskin doruklarında Gözyaşarımız ne zmana dinecek zine ne zaman gülecek mizgin zine ne zamna gülecek Vuslatına hasret ezgileri hep sensizmi söyleyecem hep bensizmi agıt yakacan zine Alda benide götür sevdalara benide al diye ferdi figanmı edecez zine Topraklarımızın her Aşkı kavusamadan yarine Kanla mı son bulacak Kanlamı nikahlanacaz Tekir bölgesinde Kanımızmı olacak nikah yüzüklerimiz gelinliğin hep kefenmi olacak zine Daglardaki magaralar hep bizimmi evimiz olacak zine Kardelenler hep boynu bükükmü kalacak zine hep biz mi yanacaz hep bizmi kanacaz ve hep bizmi ölecez zine
23 Mart 2014, 21:10 | Mesaj No:6 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Yanlızğın wuslatına erdemler cektiğim Sinemdeki sancı, lebbeyk lebbeyk diyen bilalin kızgın çöllerdeki niyazı Ashabı güzidenin canlarını düşünmeden verdiği yolun meşalaesi Musabların meleklerdeki siması sebebi ŞEHADET... 19.05.2001
23 Mart 2014, 21:11 | Mesaj No:7 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı yaşamak için değil,rabbine kavuşmak için direnen nesil, gönlünde sewdasını Aşkını alnına yapıştıran nesil, Seherlerin şafağında Duasında niyaz eden nesil, Şehadet işte o an sizle varolur..
23 Mart 2014, 21:13 | Mesaj No:8 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Wuslat arzusu ile kavrulan sinelere Yari cefadan gecerek ona has bir sewda ile Gönülden gelen samimi duygularla Seni özledik Efendim... Açlıktan kıvranan bedenlerin dilidi Ebuzer Samimi yorgun bakışları ile can yoldaşı Ümmüzer Saltanatın sütunlarında baltayla kırmaya calısan yiğitler Sana salat selam eylediler efendim Tevhid sancagını Dalgalandırmak ugruna feda olan canlar Mısır,Tunus Bahrey her daim sana salat selam eylediler Düşünce nazik bedenli küçük yiğitler Zeynebiler,Fatimalar sana salat selam eylediler 31.05.2011
23 Mart 2014, 21:14 | Mesaj No:9 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Bir Avuç toprak misali erozyana ugramış sevgilerim Halime careler arar misali yol almışım, Yollarda yagmur sel olup cosmus sürüklemiş beni Yamaclarda hep bir yanım kaldı kardeşliğin kaldı Son bulunca yamaçlardaki kayasızım Ardımda binbir acı ve camur kaldı Kuru bir topraktım yagmur sularından önce Suladın camura döndüm çamurlaştırdın,rengimi değiştirdin Kurudum tohumlar septirirdi üstümde Rabbim benim çamurlaştım bataklık halinde suan serpilmiyor üstümde birşey Sinek vızıltıları duyuyorum,agır bir koku cevreledi etrafımı Hamlıgımdam cıkıyorum rengimde degisiyor ben ölüyorum... Yamaçlar da ladin gördüm servi gördüm,.çam gördüm ne zaman ki üstümdekiler kesildi ne zamanki insanlar bastı üstüme hep bir yanımda yetim kaldım hep bir yanımda öksüz Yağıyor rahmet yagmurları ama ben erozyana ugruyorum Eski günlerimi yat ediyorlar insanlar yad edilmeyi hakketmiyorum yine yeşersin istiyorum serpilen tohumlar üstümde halime aglıyorum halime yanıyorum Rabbimden geldi halime ne geldiyse Bir toprak misali ilk eşimi özledim Serpilen tohumlardali halime mi özledim istedimki benden sonra o yeşersin o serpsin yeryüzne tohumları ve ben erozyana ugradım ce akıp gidiyorum sel sularıyla boşalırcasına
29 Mart 2014, 19:47 | Mesaj No:10 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı
Selam olsun İmam Hüseyin'e ve onu çağa taşıyıp Hüseyin'ler olanlara… O Zeyneb'in kardeşi idi, kıyamı ile tüm mazlumların ön cüsü oldu O Fatıma'nın goncası idi, direnişi ile ümmetin göz bebeği oldu O Ali'nin yiğidi idi, sadakati ile Seyyid-i Şüheda oldu O evlad-ı Resul idi, şehadeti ile İzzet-i Ümmet oldu O Hüseyin adında bir kuldu, sevdasıyla İmam Huseyn oldu Yasin ALTINTAŞ
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |