|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Erkam Taylan,Açılış Tarihi: 21 Temmuz 2014 (01:14), Konuya Son Cevap : 27Haziran 2016 (00:04). Konuya 30 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Temmuz 2014, 01:14 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Taylan Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Taylan Rüzgarın şiddetiyle bir o yana bir bu yana savrulan yaprak misali bu yüreğim çok yorgun, El ver ne olur Senin yönünde ilerlet beni.. Bende irade kalmadı.. Yolunu kaybetmiş ruh misali körlüğümle yaşıyorum.. Gözüm ol, Sana ayna et beni.. Eller bilmez, yüreğim yaralı, hep kanıyor, Halimi gören dostlar bile kınıyor, Sen ki avuçlarımdaki gözyaşlarına bile ehemmiyet verirsin.. Haklı et beni ne olur, hakkımı Sen savun..Kolla ki Senin baharında açıp Senin hazanında sararayım.Yazında yanıp ayazında üşüyeyim..Dalımdan kopup da yoluna düşeyim.. Ayağım dolanır, yolumu keser sebebler, emrini bekler zerreler, Zorumu kolay eyle … Yüreğim darlanır, uçurumum olur ayrılıklar, emrini bekler uzaklar, Uzaklarımı yakın eyle … Önemsediklerim Senin yanındadır, Vazgeçemediklerime Sen yetersin. Aczime kudretinle yetişirsin…Sen bana kâfisin… Selam ve dua [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
Konu Sahibi Erkam Taylan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Amerikan,İsrail Dostu Suud.../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 2 | 1981 | 26 Eylül 2015 10:27 |
Kerbela Heryerin Dert ve Bela../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | Erkam Taylan | 0 | 1406 | 17 Temmuz 2015 01:03 |
Lisan-ı Hüzün!!/Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 2812 | 17 Temmuz 2015 00:51 |
Huseyince Sewda../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | bilinmez | 6 | 3113 | 25 Ekim 2014 19:37 |
Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Taylan | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 30 | 14272 | 21 Temmuz 2014 01:14 |
21 Temmuz 2014, 01:16 | Mesaj No:2 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler... gece rüzgarı we geceler acı olur bana, hüzün olur gurbet olur hasret kapısında vuslat özlemi ceker yüreğim gece rüzgarlarım üşütme yapraklarımı dökme tohumlanmış çiceklerimi dallarımdaki ipek böceklerini kozalarımı ucurtma kelebeklerimi koyma mevsimsiz yazlarını Acılara katran olma zaten gecem sessizliğin sukutdur mizgine boynu bükük koyma beni koyma sewdamı bir hazal oldum gecem sesizliğinle solmuş, topraklara serpilmiş bir yanı güneşten yanmış yaprak etme beni. Dilimdeki peltekliğimi serme toplamasın düşmanlarım savurmasınlar beni senden uzak senden firaksız sevdalara ol müjde mizgine ol geceme müjde rüzgarın savurmasın beni bahtsız vefasız gönüllere.. Murat EROĞLU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
21 Temmuz 2014, 01:17 | Mesaj No:3 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler... Seher Yeli.. Bir Avuç Toprak misali Avuçlarında Rüzgaralara savrulmaktayım Kalbim dargın yüreğim yorgum dilim dilsiz haldeyim Dilimin dönmediği sözleri yüreğimdeki fırtınaları içimdeki yangınnları gecenin sessizliği ile söndürüyorum güz rüzgarları olmadım ben afganın dağlarında bir yanı dağ bir yanı çöl oldum herseyden öte dert oldum keder oldum lal oldum Sevgine yanan aşık oldum.. Çalıyor gece sessliğinde kapımız dövüyor tokmakla camlarımızı haydi diyor eRkam haydi diyor kalk wakit kalkma vakti vakit rabbe nida vakti ey bulutları rüzgaralara gebe kılan tohumları serpilmeye amede buyuran kurak topraklarda serp beni yesert beni.. yoktur halım takatım daraldım yandım rüzgarınla savruldum yoktur senden gayrı tutunacagım dalım Dostluklar yalan oldu kardeşlikler dolan Bir Halimem var oda rüzgarın bekler we sonsuz gece cıglıkları yankılanır rüzgarlarından benide kendinle götür benide senle bitir senle yesert .. Murat EROĞLU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
21 Temmuz 2014, 01:18 | Mesaj No:4 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler... we yagmur damlaları vuruyor kurak topraklara catlamış kurumus benzi topraklar içine alıyor suyunu dur diyemiyor biliyor tekrar yine kuracagını yine yagmura gebe kalacagını ona hasret cekeceğini lakin buyrulan oluyor al suyunu bugün senin doyma günün diyor ey toprak senin yeserme vaktin diyor filizlenip göğe ulasma vaktin diyor. Toprak yine mahsun yine caresiz durduramıyor tasan yagmuru bi an nefesi daralıyor almıyor suyu bagrına ve yagmur damlaları aşıyor bendini akıyor küsüyor topraklara kendine havza arıyor dedini anlayacak suya kavusmak istiyor.. ve yagmur afed oluyor gectigi her yerde kayaları söküyor topragın vefasızlıga,agacları topragın bagrından koparıyor yüreğini yakıyor topragın bi sefer damla küstü ya tek amacına ve hedefine akmak istiyor onu anlayacak onu sırtlayacak nehirlere dalıyır.. ve toprak nida ediyor Yağmur bir Rahmetdir topraga bilene bereketdir insana ibret alıp düzelmeyene bir felaketdir.. Murat EROĞLU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
21 Temmuz 2014, 01:20 | Mesaj No:5 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler... İhtiyara ithafen We gün batıyor günes vuruyor yüzüme fikirderden günes gördüm yüzümü oksayan günescanı gördüm Hüzünlü ruhuma inip demledinya özümü topragın Dualarında yer bulan abimsin Özgürlüğümün son kalesini fethetdin fikirderin mahsun sokaklarında gülüşün tebessümün yardıya topragı cölde yeserdin tohumlandın gönlünde topragın Yakamoz akşamlarına yazıldın sessiz gece rüzgârlarında Savrulurken kum taneleri yüzüme metronun kavşagında haliçin ayaklarında bogazın nasıl toprakları yutdugunu gördümya üstadım bırakma bni coşan bahtsız sulara bıraktıgın kucakladıgın yerde çiçekleri kokladım Kelebeğin kanadına gizlediğim hüznümü ayrılık kucagın yaktı yüreğimi,hissetdim kırılan kemiklerimden we toprağa kurak halini hissetdirdin.. Su toprak özüne geldi ben senle geldim ayrılıgın akar yol buldu iki gözüm de Balçık hanemde can oldun üfledin özüme Yağmurların dimağında çamur oldu üstadım we güneş dağların ardında batıyor üstadım Her çiçek dalında soluyor üstadım Toprak için ağlayan iki gözüm Gözyaşımdaki damlalarda yeserdin üstadım Murat EROĞLU [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
11 Ekim 2014, 18:28 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Eroğlu Unutmayınız ki mallarınız, makamlarınız, güzellikleriniz ve saltanatınız sizi bir yere ulaştırmaz…bunların her biri sert rüzgarların önündeki kağıt gibidir. Siz sağlam olan ve sarsılmaz olan imanı kuşanın…böyle yaparsanız, mallarınızda bereket, davanızda ilerleme görürsünüz…
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
11 Ekim 2014, 20:16 | Mesaj No:7 |
20 Mart 2014 | Cevap: Geceden Düşen Yürek Söylemler.../Erkam Eroğlu
Hayat ne garip(Şehidler) ölenlere ağladığımızı gören ölüler bize tebessüm ediyor...eRkam
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
13 Ekim 2014, 20:29 | Mesaj No:8 |
Ey dünya peşimden öyle bi geliyosunki bazen ben seni geciyorum..seni her geçişimde geride bana el sallıyorsun...Yazıklar olsun bana ki !! senin hem önünde hem arkandayım..eRkam
14 Ekim 2014, 18:57 | Mesaj No:9 |
Bilenin sustugu,bilmeyenin konuştuğu dünyada elbetdeki kan akar.eRkam
17 Kasım 2014, 20:57 | Mesaj No:10 |
Deli dolu olan gençlerimizi şiddet döngüsü etrafında grublaşma yolunda itici,kavgacı,yıkıcı söylemlerele dolduracağımıza ,teblig yolunun en güzel metodu olan Bütünleyerek kucaklama,grup gözetim fiili içersinde yetiştirmek,Kin ve nefret güdülen kesimlere yaptıklarında onları dışlama yerine Rabbim seni bilmiyorlar bilselerdi böyle yapmazlardı seniyesi dahilinde tebligi ne şart olursa olsun her kesime ulaştırmak büyük (Abi)lerin asıl görevidir.. Gencleri sürekli kavgacı söylemlerele büyütmek onları kesimleri onlara düşman kılmak,düşman kılınan gruplardaki islami bilmeyenlere vurulan en büyük darbedir.. Ve unutulmamalıdır ki! bir hidayete vesilesi olmak kırmızı devlerin olmasından daha hayırlıdır... Murat EROĞLU
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |