|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Beytül Ahzan,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2014 (16:52), Konuya Son Cevap : 22 Ocak 2015 (00:36). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2014, 16:52 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | .. Ah Huseyn Can ..-1/Beytül Ahzan .. Ah Huseyn Can ..-1/Beytül Ahzan Ne zaman beni anlamasa Dost’um dediklerim .. Ne zaman dönüp dolaşıp tam aksine olup sırtımdan vursa Can dediklerim .. Ne zaman bin kişilik yola çıkıp yolun yarısına varmadan aslında tek kişi kaldığım görsem .. Sen gelirsin aklıma Huseyn Canem .. Oturup dizinin dibine ağlayasım gelir, Sana içimi dökesim gelir .. Dost ne demektir anlat Huseyn Canem diyesim gelir .. Herkesde kufenin kokusu var .. Oysa İzzetli bir dostluktu beklediğim .. Zillet halkasını taşıyormuş gibi dostluklar nedendir .. Gözleri bürümüş perdelermi var .. Yoksa ölçülemiycek kadar uzakmı hakiki dostluğun mesafesi .. Artık acıtan yanı ağır basıyor terazinin bir kefesi .. Ben boynu bükük dinliyeyim, Sen dimdik duruşunla anlat Huseyn Can .. Vefayı anlat .. Hakiki cefayı,hakiki sefayı anlat .. Sebatı anlat Huseyn Can .. Bir uğruna bine karşı kıyamı , Binbir zorluğa karşı,bir için aynı çizgide kalabilmeyi anlat .. Can nefes borusundayken dahi sadık olabilmeyi anlat .. Sen hiç susmamacasına anlat .. Ben hiç konuşmamacasına dinliyeyim Huseyn Can .. Kerbelanın orta yerinde “işte şimdi belim büküldü” dediğinde, Belini büken şeyin aslında Dost dediklerin olduğunu anlat .. Anlat Huseyn can anlat .. Ebu Bekir (r.a.) gibi Sıddık olmadan MUHAMMED (s.a.v) gibi Emin dostun olmayacağını anlat .. Doğruların azadesi olmadan, Yalanların esirliğinden kurtuluşun olmadığını, Verdiğin sözde durmanın Başını gövdenden ayrılması pahasına el Hak olduğunu anlat .. Anlat Huseyn can anlat .. Anlat ki yüzümüzü kızart .. Yükümüze yük kat .. Sen'li günlerdeyiz Huseyn can .. Anlat .. (24 Kasım 2012) Beytül Ahzan
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konu Sahibi Beytül Ahzan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
"Sevdasını Satanları Vurmak istiyorum tâ... | Gönülden Dökülen Nağmeler | Beytül Ahzan | 0 | 1798 | 15 Şubat 2015 01:40 |
".. Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim .." | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 1933 | 11 Şubat 2015 01:46 |
" S u s m a k .." | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 3 | 2088 | 09 Şubat 2015 21:02 |
"A l d a n d ı .." | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | İslaminesil | 3 | 2091 | 23 Ocak 2015 21:23 |
"O k u .." | Bilgi Dağarcığı | ali70 | 2 | 2249 | 10 Ocak 2015 15:57 |
27 Ekim 2014, 21:29 | Mesaj No:2 |
03 Temmuz 2014 | Cevap: .. Ah Huseyn Can ..-1/Beytül Ahzan Anlat Huseyn can anlat .. Ebu Bekir (r.a.) gibi Sıddık olmadan MUHAMMED (s.a.v) gibi Emin dostun olmayacağını anlat .. Doğruların azadesi olmadan Yalanların esirliğinden kurtuluşun olmadığını Verdiğin sözde durmanın Başını gövdenden ayrılması pahasına el hak olduğunu anlat .. Anlat Huseyn can anlat .. Anlat ki yüzümüzü kızart .. Yükümüze yük kat .. Sen'li günlerdeyiz Huseyn can .. Anlat .. Beytül Ahzan Kaynak: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
22 Ocak 2015, 00:36 | Mesaj No:3 |
03 Temmuz 2014 | Cevap: .. Ah Huseyn Can ..-1/Beytül Ahzan "İncecik bir çizgiydi Vefa sırât misali .. Düşenler nâra düştü .. Geçenler yâr'a kavuştu .. ..ahzan [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |