|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mevlüt HÖNÜL,Açılış Tarihi: 10 Kasım 2014 (17:29), Konuya Son Cevap : 19 Kasım 2015 (19:23). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
13 Nisan 2015, 16:17 | Mesaj No:41 | |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 | Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…/Mevlüt Hönül Alıntı:
Şöyle ki İslam ve Müslüman gözü ile mevzuya yaklaşırsanız Muaviye ile Erdoğan arasında fark yoktur ; saraylar saltanatlar diktatörlük ve tebaasına karşı sorumsuzluk. Tüm Müslümanlar bu bal şerbetini içemiyorsa kaldırın bende içmeyeceğim diyen Hz. Ömer İslam'ından bahsediyorum. Dünyevi siyasal gözü ile mevzuya yaklaşırsanız EVET ERDOĞAN CUMHURİYET TARİHİNDE MÜSLÜMANLARIN SESİ OLAN 2 KİŞİDEN BİRİSİDİR. Mevcut siyasette Erdoğan gibisi yok belki hiç bir zamanda bu nimeti görmeyeceğiz. İki mesaj arasında tenakuz varsa aklına şaşarım abi | |
13 Nisan 2015, 16:22 | Mesaj No:42 | |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 | Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…/Mevlüt Hönül Alıntı:
Hz. Ömer tırnağı olamayanların Ömer gibi ol demek hayali maalesef. Ben Erdoğan'a oy verilmesin demedim.ki mevcut durumda verilecek oy Müslümanların sesi olan Erdoğan'dan başka yol yok. açıkçası oy konusunda mazlum halkımın sesi Selahaddin ile Erdoğan arasında biraz düşünmem gerekecek | |
31 Ağustos 2015, 17:21 | Mesaj No:43 |
Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…/Mevlüt Hönül
sayın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gibi liderlere ihtiyacı var ülkenin Allah (c.c ) başımızdan eksik etmesin Rabbim onu ümmete bağışlasın inadına erdoğan | |
18 Kasım 2015, 22:10 | Mesaj No:44 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…/Mevlüt Hönül
Atadan dededen babadan gelme bir Din olgusuna karsı özgün düşünce ve fikirlerin gercekten te ,Ya Onlar yanlıssa Ayetini dolduracak Nitelikte Mevlit Abi... İnsanların Hazır bilgi elde olunanla yetinmesi gibi kiralık düşüncelere ,Kiralık Akıllara karsı Okkalı bir yazı.. Yüreğine Kalemine sağlık..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
19 Kasım 2015, 19:23 | Mesaj No:45 |
Cevap: Yeşil Saray’dan Ak Saray’a…/Mevlüt Hönül
selamun aleykum. Kötümü yapmışlar yani ? Sarayı yapmakla. Anlayamadım birde sanırım siz RTE hayranısınız.
| |
Konuyu Toplam 34 Kişi okuyor. (0 Üye ve 34 Misafir) | |