|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Beytül Ahzan,Açılış Tarihi: 23 Kasım 2014 (00:28), Konuya Son Cevap : 05Haziran 2015 (20:01). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Kasım 2014, 00:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan " "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan " Öfkemi Kusmak İstiyorum! Zalimin hunhar yüzüne, üç maymunu oynayan iyilerin sessizliğine. Ekmek veren el ısırılmaz diyenin köleliğine, bir benle ne çıkar diyen pasif iyinin köşesinde büzülmüşlüğüne. Çok yüzlü alemin klavye mücahit, mücahidelerine, ve bu alemi şahsi fotoğraf albümüne çeviren Müslim ve Müslimelere. Kelamullah'ı ve hadisleri aşklarına alet edenlere, istedikleri yönde anlam verenlere, işine gelmeyen anlamları duymaz,görmez,bilmezden gelenlere. Sözde alimin özde cahilliğine, fiildeki dava adamının içteki riyakar benliğine. Ölü kalbi ile başka kalblere yön vermek için sesini yükseltenlere, .. ALLAH adı ile aldatıp dinin sırtından kazanıp sefa ile geçinenlere. Sevdasını satan yüreksizlere .. Ve yüreğine işlememiş sevdayı Şehadet! Şehadet! diye dillendiren acınası hallere .. "Gerçek hayatta olsa tanınmayacak kadar, sanal alemde dört dörtlük Görünenlere ..!" 02:16 05.12.2013 Beytül Ahzan
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
Konu Sahibi Beytül Ahzan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
"Sevdasını Satanları Vurmak istiyorum tâ... | Gönülden Dökülen Nağmeler | Beytül Ahzan | 0 | 1797 | 15 Şubat 2015 01:40 |
".. Bulutların Ağladığı Mevsimdeyim .." | İlahiler/Ezgiler | Mihrinaz | 2 | 1933 | 11 Şubat 2015 01:46 |
" S u s m a k .." | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 3 | 2088 | 09 Şubat 2015 21:02 |
"A l d a n d ı .." | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | İslaminesil | 3 | 2091 | 23 Ocak 2015 21:23 |
"O k u .." | Bilgi Dağarcığı | ali70 | 2 | 2244 | 10 Ocak 2015 15:57 |
23 Kasım 2014, 08:15 | Mesaj No:2 |
Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan " çok çok güzel bi şiir.Rabb im uzak etsin bizi ve dinimizi bi tür insanlardan. | |
23 Kasım 2014, 22:14 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan "
devam edelim mi ? bu dinin munafıklarına... tv köşelerinde islami sohbetleri kadınlar matinesine çeviren belam palyaçolarına... cazibesinden vucut hatlarından modasından markasından parfümunden taviz vermeyen tesettürlü mücahidelerine... hafif meşreb sokak kadınlarını tv de toplayıp et pazarı vitrinine çeviren mürşİT ve talebelerine... tv magazinlerinde pervasızca benden meşrebimden olmayan herkesin canı cehenneme diyen tekfirci islam katillerine... ırkını islamdan daha fazla önemseyenlere,islamı ırklarına sentez yapanlara.... kuranı tahrif edemedim bari sulandırayım çabasında olan eşeki mahluklara... sanalda mücahitlik taslayıb reelde terkusalatlara.... anne baba olmayı çiftleşmek zannedenlere... sokağa terörist yetiştiren sorumsuz ailelere... doğurmakla anne olduğunu zannedenlere.. ..................
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
11 Mart 2015, 02:47 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 44651 Üyelik T.:
03 Temmuz 2014 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan "
Midemi bulandiriyor saklisinda riya dolu cok şaşali dizeleriniz .. Hiç olmadiginiz kadar iyi insan TAM müslüman maskeleriniz .. İşinize gelmediginde sırt dönüp süttten çıkmış ak kaşık gibi kaçişlariniz ve marifet ki sütüde kasigida ak birakmak oldugunu kulak ardı atişiniz .. Kılınızı kipirdatmadiginiz Acilar üzerinden timsah gözyaşlariniz ve bu acilar üzerinden prim kazanma vicdansizliginiz .. Beynimde firtinalar kopariyor !! Sanaldan öteye gitmeyen müslümanliginiz, Kahramanliginiz, Mücahitliginiz, Vicdanliliginiz, Namuslulugunuz, İnsafliliginiz .. Özelde baskaaa genelde baskaaa hitabiniz ..muhatabliginiz .. Menfaati bitik muhabbetlere insafsizca atilan iftiralariniz .. Sabrı taşiran sadr'ı zorlayan hakikatler çok lakin sözüm sana ey sözle yetinmeyen insan !! Kanımı donduruyor tüm bunlara ragmen rahatliginiz .. Allah aşkına !! Hiç mi kaçmiyor uykulariniz (?) ..ahzan
__________________ Rabbim.. namazımın bozulmasına sebep olan gözyaşlarımı...bağışla... |
11 Mart 2015, 21:14 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan " yüreğine sağlık ...yazarlarımızı özlemişiz..daha sık bekleriz bu yürek yangını satırlarınızıdua ile..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Mart 2015, 23:18 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan "
çok mustarip olunduğu bir konuya bir çok konuyu içine alan sözlerine tamamen katılıyorum ahzan hani insan görür göründüğü gibi görünmeyenleri,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
10 Nisan 2015, 23:36 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan "
Bunlardan hepsinden sıyrılmış temiz insanlar yada insan var mıdır acaba yeryüzünde...Yazılanlar yazıda olsa güzel ellerinize sağlık..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
05Haziran 2015, 20:01 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: "Öfkemi kusmak istiyorum ../Beytül Ahzan "
Beynimde firtinalar kopariyor !! Sanaldan öteye gitmeyen müslümanliginiz, Kahramanliginiz, Mücahitliginiz, Vicdanliliginiz, Namuslulugunuz, İnsafliliginiz .. Özelde baskaaa genelde baskaaa hitabiniz ..muhatabliginiz .. Menfaati bitik muhabbetlere insafsizca atilan iftiralariniz .. Sabrı taşiran sadr'ı zorlayan hakikatler çok lakin sözüm sana ey sözle yetinmeyen insan !! Kanımı donduruyor tüm bunlara ragmen rahatliginiz .. Allah aşkına !! Hiç mi kaçmiyor uykulariniz (?) devamını bekleriz kıymetli yazarımız...yüreğinize sağlık..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |