|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ali Parlak,Açılış Tarihi: 04 Mayıs 2015 (23:42), Konuya Son Cevap : 02 Nisan 2019 (15:12). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Mayıs 2015, 23:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38986 Üyelik T.:
10 Şubat 2014 | Gelirim/Ali Parlak Gelirim/Ali Parlak GELİRİM Sultanım, Sen yeter ki ateş iste, cehennem olur gelirim... Canımı şu canımdan al yeter, dünyayı yakar gelirim... Bir kez kulum desen yeter, 18 bin alemi siler gelirim... Ballar balım, elimi Sen yeter ki tut, bu canı teper gelirim... Bir tebessüm versen yeter garip kuluna, kaf dağını yırtar gelirim... Yeter ki Senden razıyım de, cehennemleri cennetleri bırakır gelirim... Ali Parlak [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O'nunla var ol var olacaksan, Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan... |
Konu Sahibi Ali Parlak 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Istiridyeler/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | Ali Parlak | 2 | 1950 | 11 Şubat 2018 22:31 |
Sen Nesin Biliyor Musun/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 2 | 1900 | 31 Temmuz 2017 12:37 |
Tecelliyat/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 2023 | 04 Temmuz 2017 23:35 |
Zikir/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 1 | 1969 | 24Haziran 2017 13:58 |
ÜÇ ÇEŞİT KİTABIN VARLIĞI/ALİ PARLAK | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 1 | 1597 | 11Haziran 2017 11:19 |
14Haziran 2015, 15:29 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38986 Üyelik T.:
10 Şubat 2014 | Cevap: Gelirim/Ali Parlak Kalb temizlenince oranın sahibi gelir ve yerleşir gönle Çirkin kalmaz artık on sekiz bin alemde nazar ettiğin her yerde Güzellik, güzel bakan güzel gönüllerin sahibi olan gözlerde Gelincikler açar tüm güzelliğiyle güzel gönlülerde Gel artık sevdiceğim, seni bekleyen gönlümü temizle de gel, Ameliyatı yapan doktorum sensin, inşirah et gayrı yar kalbimi Diyorsun ki bana bir adım atana yürüyerek gelirim, bak attım adımımı, El alem makam, mevki, övgü bekler, ibadetlerine bire on ister, Şükür bize de gariplik düştü ya huuu... Ali Parlak
__________________ O'nunla var ol var olacaksan, Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan... |
14Haziran 2015, 19:31 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Gelirim/Ali Parlak
Gel artik sevdicegim seni bekleyen gonlumu temizle
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
01 Temmuz 2015, 01:12 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Gelirim/Ali Parlak Gitmek kolayda kalmak mı zor bilemedim.. yürek kalmak ve gitmek arası bir boşlukta .. Ayaklar gitsede,ellerimi bırakma diyemedim.. Abimmm satırlara uyum sağlıyamadım ama yazdırdı bir iki kelam yine .. bizleri bekletme gel sayfanı de yorumlarınıda özledik
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
25 Aralık 2015, 01:24 | Mesaj No:5 |
Cevap: Gelirim/Ali Parlak
Dersin ki sevdiceğim, ''Kulum bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir zira yaklaşırım, o bana bir zira' yaklaşırsa ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak giderim." Senden başka gidecek yerim mi var sanki, Döndüm yüzümü sana, Niyetim Sen'sin, Amacım Sen'sin, Sevgim Sen... Gelmek için Sana, Bak attım adımımı çevirme başka yana...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
02 Nisan 2019, 15:12 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Herkezin bir kimsesi vardır,bilmezmiyim .. Birde kimsesizliği...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |