|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ali Parlak,Açılış Tarihi: 15Haziran 2015 (19:56), Konuya Son Cevap : 06 Nisan 2019 (13:10). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15Haziran 2015, 19:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38986 Üyelik T.:
10 Şubat 2014 | Diye Diye.../Ali Parlak Diye Diye.../Ali Parlak DİYE DİYE... Ne güzel evim vardı benim Tuttun yıktın darma duman ettin Bahçem ve bağım vardı benim Viran ettin, yaktın yıktın kül diye diye Yaralarımdan sızılarımdan duramıyorum Bir türlü kurtulamıyorum elinden Mecnun çok mu inlediydi bilmem Kaldırmış kafasını çöl diye diye Seher zamanları uğruyorum sana Bir damla gözyaşı da mı sunmazsın bana Gafilken dolu dolu sundun sen bana Şimdi içiriyorsun zehiri bal diye diye Dedim ki, neyleyim bu diyarları terk eyleyim Senden başka yer yok ki dönüp geri geldim Ama sevdiceğim gel sana bir sır vereyim Gül yüzünü görünce söylendim aşkım diye diye Yıkıl git demeye kudretin var Benden daha güzel kulların var Kolay mı gitmek sevdiğim Sen getirdin beni gel diye diye Tomurcuk güllerim al diye diye. Yak yık kül et, viran et beni Mecnun edip çöllere yay beni Elinden içir zehiri bal gibi Döndür senin elinle sana getir beni Külüm de sensin, çölüm de, Zehirim de sensin balım da, Dikenim de sensin, gülüm de, Ne olur senden başka yöne çevirme... Ali PARLAK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O'nunla var ol var olacaksan, Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan... |
Konu Sahibi Ali Parlak 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Istiridyeler/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | Ali Parlak | 2 | 1978 | 11 Şubat 2018 22:31 |
Sen Nesin Biliyor Musun/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 2 | 1947 | 31 Temmuz 2017 12:37 |
Tecelliyat/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 2090 | 04 Temmuz 2017 23:35 |
Zikir/Ali Parlak | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 1 | 1999 | 24Haziran 2017 13:58 |
ÜÇ ÇEŞİT KİTABIN VARLIĞI/ALİ PARLAK | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 1 | 1634 | 11Haziran 2017 11:19 |
28 Mart 2016, 22:05 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38986 Üyelik T.:
10 Şubat 2014 | Cevap: Diye Diye.../Ali Parlak SEN BENİM HER ŞEYİMSİN Ruhumdan ruh üfledim dedin, Ruhumun sen olduğunu bilemedim, El senin, göz senin, dil senin, Bakıp görenin kim olduğunu bilemedim. Ruhundan üflüyorsun her daim, Aldım nefesimi dışardan içeri, İçimden dışarı üfleyen sensin her daim, Hay isminle dirilirim bilemedim. Her nefeste can bağışlayanımsın, Kayyumiyetinle ayakta tutanımsın, O kadar güzel kulların var ki şaşkınım Her nefesimde özel olarak ilgilenenimsin, İşte söylüyorum, sen benim her şeyimsin. ALİ PARLAK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ O'nunla var ol var olacaksan, Kurtul O'nsuz tüm var oluşlardan... |
06 Nisan 2019, 13:10 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Dedim ki, neyleyim bu diyarları terk eyleyim Senden başka yer yok ki dönüp geri geldim Ama sevdiceğim gel sana bir sır vereyim Gül yüzünü görünce söylendim aşkım diye diye
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |