|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 12 Nisan 2018 (15:59), Konuya Son Cevap : 06 Ekim 2018 (00:39). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Nisan 2018, 15:59 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder O an.. Yalnızlığa uzanan bir zaman Düşünmek, tasavvur etmek istediğin an Uzaklara Sessizliğin kuşattığı ufuklara Beni bana, fıtratıma yakınlaştıran kitaba Hataların Her bahanede avutan hazzın Nedamet içinde kalbi çığlık ve çırpınışın Bir ömre Yüklediği gaflet içinde ki zaaf Bağışıklığı kazandıran, umursamazlığın Ruhunu Daraltan girdaplarından kaçış Esaretten kurtuluş adına umutlanıyorum Artık Yorulmuştum, biraz sonra Ruhumu cezbeden sükunetle karşılaştım O kadar Sakin ve hilkatiyle barışık Durması, halime muti olması ne harikadır Neden Bu kadar gafil aldandım Neye, kime inandım hesapsız davrandım Hergün Bir telaşın içinde yaşamak Bin bir ibretle karşılaşmak dahi yetmiyordu Anlaşılmaz Cür'et ve umursamazlığın Pervazlarında ter kan içinde kalırken yine Ve ısrarla Unuttuğumuz yol hatitamız Ruhi ve vicdani bakımdan hep hatırlatmıştı Zan ve zaaf Gaflet ve adım adım delalet Kıskacında hiç acımadan öyle sürüklüyordu İlahi öğretiler Ahlakı ilke ve hassasiyetler Hep açık ve anlaşılır olduğu halde okumadık Sevgi ve şefkat En çok muhtaç olduğumuz Çok önemli bir öğreti ve faziletten esirgendi Şimdi Hayranlık ve ibretle temaşa Ettiğim ve derin bir huzur duyduğum aşiyan Ve içinde Yaşayan, nezaketi anlatan Letafetin, duyarlılığın hakikatini hatırlatıyordu Arzda Mahluk için kuvvet dengesi Had ve hilkat gerekçesi, hassasiyetle korunur Azgınlık Nifak, nisyan, tuğyan beşer için Şer ve enaniyet sınırlarını zorlayan sapkınlıktır Beşer Her şartta insanlaşmanın azminde Tevhit ve ahlak rehberi Resulünün ininde olmalı Zan ve zaaf İçinde her neyi tercih ederse yüktür Hak , hakikatten uzaklaştıran şey sinsi düğümdür Yaratan Hak Ecel vaktine kadar sabrı umut eder Akıl , irade ehliyetinin Hakka talip olmasını bekler Mustafa Cilasun
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1118 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1052 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1149 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1884 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1399 | 12 Nisan 2018 15:58 |
06 Ekim 2018, 00:39 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Yaratan Hak Ecel Vaktine Kadar Sabrı Umut Eder Akıl İrade Ehliyetinin Hakka Talip Olmasını İster
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |