|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nebevi Sevda,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2019 (16:12), Konuya Son Cevap : 19 Temmuz 2019 (21:32). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Temmuz 2019, 16:12 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | Sahibim !!! Sahibim !!! Sahibim ! Doğarken izzetle doğdum. Ergenlik cağına kadar izzetle yaşadım. Gençliğimi gücüm yettikce izzetli yasama adadim. Ömrümün bu kalan kısmını ne olur izzetli geçirmeyi lütfet. Son nefesimi en razı olduğun hal üzere al. |
Konu Sahibi Nebevi Sevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Kominist olsaydı ! | Nebevi Sevda/Kişisel | Kara Kartal | 1 | 44 | 13 Kasım 2024 22:13 |
Neyi nasıl anacağız? | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 48 | 10 Kasım 2024 22:49 |
Şehadetin mübarek olsun | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 13 | 311 | 18 Ekim 2024 01:11 |
Masum Hikaye | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 61 | 12 Ekim 2024 22:50 |
Buda Gecer Yahu Hikayesi | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 49 | 07 Ekim 2024 00:27 |
02 Temmuz 2019, 23:52 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Amin Abim.. Aslında sahib miyiz bilemiyorum.. Doğduk,büyümeye geçtik .Rabbim akıl verdi ,nerde nasıl kullanmamız gerektigi gibi yasadık.. Şükür ediyorum her günüme..Geriye dönüp baktığimizda pişmanlıklarımız illa ki oldu..Yaşam tarzımıza ,kurdugumuz dostluklara ,kaybettiğimiz insanlıgimaza Illaki olmuştur .. O yüzden sahip değiliz gibi geldi bana .. En azından sağlıgımaza sahip çıkamadık.. Ya bilemedik ya da bilmek istemedik.. Bu konu uzar bence abim 😊 O yüzden ,tek duam sizin dediginiz gibi hayırlı ömür ,Hayırlı vakitler geçirmek.. Sahip olduğum dilimde ,duamda hayırlısını dilemek .. Teşekkürler abim konu için 😍
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Temmuz 2019, 11:55 | Mesaj No:3 |
05 Nisan 2018 |
Tek ve yegane sahibim ! Darlık ve bollukta o kadar çok nimetini gördüm. Hamd ve şükür üzere beni yolunda eyle. Sahibim.! Sana sadık bir hizmetkâr olmak için emrettiğin yolda çalıştım. Zaaflarım ve zayıflıklarım oldu. Gün geldi kendimden utandım.. Gün geldi kendimden kaçtım. Sahibim! Benim yegane rızkımı veren REZZAK olan efendim... Senin ikramından en temiz ve en helal olanı ver. Verdiğinle azdırma. Alıpta yolundan şaşırtma. Şüphesiz aciz ve zavallı bir varlığım |
19 Temmuz 2019, 13:29 | Mesaj No:4 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Bütün kainatın Sahibi Sensin Ya Baki Öldürür, diriltirsin hiç bir zorluk çekmeden Her şeyi yöneten Sensin Bizim kötü huylarımızı öldür Ya Rabbi İyiliklerimizi ömrümüz de sabit kıl,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
19 Temmuz 2019, 20:03 | Mesaj No:6 |
05 Nisan 2018 |
Sen bana yol göstermesen şaşırıp azarım. Sahibim benim yegane sahibim ! Edep yerlerimi ört. Elime, dilime, gözlerime ihlas merhemi sür. :(( |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |