|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 07 Ekim 2013 (22:08), Konuya Son Cevap : 03 Kasım 2019 (15:46). Konuya 207 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Ekim 2013, 22:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | İNUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü İNUZEM Öğrencileri ders çalışma bölümü selamun aleykum arkadaşlar.burdan ders notlarınızı paylaşabilirsiniz |
Konu Sahibi Medineweb 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri... | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | nurşen35 | 87 | 33957 | 23 Mayıs 2015 21:53 |
Gülmek isteyenler tıklasın :))) | Videolar/Slaytlar | Kara Kartal | 3 | 4092 | 10 Mayıs 2015 16:16 |
Cumartesi Anneleri’nin ahı/Can Dündar | İslami Haberler | Medineweb | 0 | 2745 | 10 Mayıs 2015 16:13 |
Ayın Üyesi ''zeynepnm'' | Ayın Üyesi | 9Esra | 13 | 9035 | 30 Nisan 2015 14:29 |
Müzemmil suresi bize ne anlatıyor | Tefsir Çalışmaları | Medineweb | 0 | 3353 | 19 Nisan 2015 15:45 |
30 Temmuz 2014, 16:20 | Mesaj No:2 |
04 Şubat 2011 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü
inönü ilitam okuyanlardan yardım bekliyorum bildiğim kadarıyla elvin meyra ablamız okuyordu ama bayadır sitede aktif göremedim.keşke aktif olsada yardımcı olsa
|
01 Ağustos 2014, 15:38 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü
evet elvin meyra orayı okuyacağım demişti eminim yerleşmişdir ama normalde de aktif değildi çok mesaj göndermiyordu |
01 Ağustos 2014, 17:02 | Mesaj No:4 | |
04 Şubat 2011 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
geçen sene yerleşmişti o. öyle kalmış aklımda..ben dün malatyada görevde olan ilahiyat mezunu bir hocayla görüştüm fıratmı inönümü dedim kesinlikle inönü dedi..benim gibi ikilemde olan varsa aklında olsun diye paylaştım | |
01 Ağustos 2014, 18:41 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü
S Alıntı:
Malatya yazacagim kismetse Olur da gelmezsedüşünceli000 Elazığ gelir diyordum ama, Başka bir İlitam daha yazsam iyi olacak Geçen yıl fırat tam mezun olan arkadaşım var "bizi çok zorladılar fırat i boşver malatya yaz" diyor | |
06 Ağustos 2014, 00:40 | Mesaj No:7 |
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü
İnuzemin sistemi oturmadığı için otomasyonda sıkıntı oluyor derslerde bu konuda zorlanıyoruz.Diğer taraftan arapçanızı geliştirirseniz iyi olur sarf nahiv konularını sadece arapça yazan türkçe açıklaması olmayan pdf den işledik üstelik canlı videolarda (nedense sadece arapça dersine münhasır) kesinti oluştuğu için bu dersi doğru düzgün işleyemedik o yüzden çoğu öğrenci bende dahil olmak üzere arapçadan kaldık. Kur'an sınavlarımız sıkı tutuluyor ezberinizin tam olması lazım yoksa kalıyorsunuz.Hukuk usulü dersimiz oldukça zorladı bu yıl ama Abdullah Çolak çok kaliteli bir hoca ve çok güzel soru hazırlıyor.İnsanın düşünmesini sağlıyor ezber yapayım demiyorsunuz.Onun sayesinde ileride yüksek lisans yaparsam hukuk usulünden yapmayı düşünüyordum ki şuanda disiplin suçu sicilime işlendiği için sorun oluyor karşıma çıkacak !..Bana bunu yaşatanları Allah' havale ediyorum bu dünyada gülmesinler inşaAllah.Diğer dersler ise orta halli diyebiliriz.
| |
06 Ağustos 2014, 00:43 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü |
06 Ağustos 2014, 00:49 | Mesaj No:9 |
Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü
her ilitamın sorunu oluyor.Şimdi size nereyi nasıl tavsiye edeyim bilemiyorum. Tavsiyem size yakın yerde okumanız çünkü final ve bütünleme sınavına okula gidip, geleceksiniz yer bulup, kalma sıkıntısı da cabası ben tercih edeceğim zaman çok araştırmıştım.İstanbul Ankara ilk tercihlerimdi.3. tercihim Malatya idi.259 puana ilk tercihlerim gelmedi 3. tercihim oldu.Sivas ilitam bana yakındı derslerini inceledim alevilik dersleri vardı ve klasik soru soruluyormuş.Verim alamayacağımı düşünüp orayı tercih etmedim şimdi ise keşke etseydim diyorum Sivasta yaz okulu ve çan eğrisi var.Diğer kolay okunabilecek ilitamlar Erzurum, Fırat, birde Diyarbakır, üniversitelerin en zorluları Omü, İzmir,Sakarya orta hallisi Ankara not ortalamanızı yükseltmek için İstanbul aşağıda resmi sitelerin yönetmeliklerini ve geçme notlarını derslerini araştırın. İlahiyat (İlitam ) Resmi siteleri 1 » Ankara Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 » Sakarya Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 » İstanbul Üniversitesi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 » Erzurum - Atatürk Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 » Malatya - İnönü Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 » Samsun - Ondokuz Mayıs Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 7 » Elazığ - Fırat Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 8 » İzmir - Dokuz Eylül Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 9 » Diyarbakır - Dicle Üniversitesi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 » Sivas - Cumhuriyet Üniversitesi:[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
06 Ağustos 2014, 01:23 | Mesaj No:10 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: inönü ünv.ilitam öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
İlitam okumakla ilgili daha pek çok bilgiye sahip değiliz. Yalnız şu yazdıklarınız insanın kanını donduruyor. İlahiyatı ve İlitamı o kadar kötülediniz ki, Buradaki hocaların ve talebelerin neredeyse Allah'dan korkmayan , kuldan da utanmayan imajını verdiniz. Bu anlattıklarınız gerçekten doğru mu? Allah yolunda , İslami değerler için eğitim alıp kendini yetiştiren kişilerin , Allah'dan korkmadan menfaatler için karşısındaki insanları hiç gözünü kırpmadan harcayabilecek olduklarını yazınızda okumak beni bir hayli üzdü. İlahiyatçıların Allah'ın rızasını kazanmaktan başka bir amaç taşımaması gerektiğine inananlardanım. Rabbim hiç kimseyi nefsine uydurmasın. Böyle düşüncelere sahip olan insanların eğittikleri gençlerden ne bekleriz ! Nerede bizim İslami değerlerimiz. Bu gibi durumlarda böyle paylaşımlarda bu bölümleri okumaktan ve biraz da cahilse dinden de soğutursunuz ! Lütfen rica ediyorum bir haksızlık varsa başka yollardan hakkınızı arayabilirsiniz. Rabbim yolunuzu açık etsin.... | |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |