|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 27 Eylül 2015 (13:22), Konuya Son Cevap : Bugün (10:56). Konuya 155 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ağustos 2024, 22:21 | Mesaj No:131 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
19 Ekim 2024, 21:13 | Mesaj No:132 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Slm aleyküm forum ailesi. Ziyaretçi girişi çok yoğun bir siteyiz. Konularımıza erişimle beraber, artık yorum da yapabilecekler. Giriş yapmak zorunda olmadan, istedikleri konuya mesaj yazabilirler. İstediği kullanıcı adını vererek "misafir" olarak yorumları sitemizde görünecek. Her alanda olduğu gibi, misafir yorumlarında da edep/adap çerçevesinde yorumlar yapılmasını, aksi durumda editörlerimiz tarafından modere edileceğini belirteyim. Sitemizin dini çizgisi ve prensiplerini göz önünde bulundurarak, yönetimi zor duruma sokmayacak mesajlarınıza müdahale edilmeyecek. Aksi durumda modere edilecek. Yapılan yorumlardan sitemiz değil, kullanıcı mesuldür. Sitemizde hayırlı paylaşımlar, hayırlı dolaşımlar diliyorum.. Admine
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
23 Ekim 2024, 17:29 | Mesaj No:133 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Değerli medineweb üyeleri watsap bağlantımızı kendi sosyal medyanızda paylaşırsanız daha çok kişi istifade etmiş olur
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Kasım 2024, 17:48 | Mesaj No:134 |
15 Kasım 2011 |
Muhterem medineweb sakinleri; Bir yıldır yönetim olarak, sitemize sızan virüslü yada gayrı ahlaki içeriklere yönlendiren linkbackdenilen yabancı içerikli paylaşımlar yapan üyelerle mücadele ediyoruz. Yenilerin girişine izin vermiyoruz, lakin sitemizde 2012-22 arası girişler yapmış bulunan bu ahlaksizlar, yönetimin dikkatine rağmen bu tarz ahlaksız linkler paylaşarak konulara sızıyor, mesajlar paylaşıyorlar. Adreslerinden ulaşıp sildiklerimizde çok fazla lakin site içinde yıllardır sessizce barındıklarından bu zararlı üyeleri silmek için ifşa olmalarını bekliyoruz. Trafiği çok yoğun, üyeleri çok fazla, etkileşim alan, güncel bir site olunca böyle saldırılara maruz kalabiliyoruz. Sizden ricamız; Yabancı veya normal nicckli de olsa yabancı link paylaşımı yapılmışsa TIKLAMAMANIZ! (İsmi Seyma-Nur, mail adresi Bismillah, girişi 2022) mesela aldanmayın. Verilen linklere tıklamayın lütfen. Gözden kaçırdığımız ve bizden önce görerek, tıklamak zorunda kalan üyelerimizden özür diliyorum. Bugüne kadar sizlere zarar vermemişti o yüzden paylaşmadik. Fakat bugün tıklayan, kötü görüntülere maruz kalan üyelerimiz kusura bakmasınlar ve bu konuda dikkatli olun lütfen Admine @Mihrinaz BUNLAR BOT FİLAN DEĞİL AHLAKSIZ SİTELERİN PARALARI ÜYELERİDİR. amaç kendi sitelerinin reklamını yapmak linkback deniler her nerde bir link varsa site linki vs google o siteye artı puan veriyor.onlar hem googlede prim almak hem burdan uye çekmek hem ahlak bozmak hemde bunların karşıtı olan saygın sitelerin çizgisini kirletmek vs... Bunlar asağıdaki üç konuda prim kazanmak ister googleden... vbseo_blacklist populer link listesine girmek vbseo_likes beğeni listesine girmek googlede vbseo_linkback link havuzunda yer almak Admin @Medine-web
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Kasım 2024, 17:52 | Mesaj No:135 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Rabbim kolaylık versin. Ben denk geldim, gözlerim şikayet butonu aradı ama bulamadı, mesajı silecek olsam yetki yok. Neyse ki çabucak geldiniz, elleriniz dert görmesin.
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
16 Kasım 2024, 20:16 | Mesaj No:136 |
15 Kasım 2011 | Kara Kartal editörümüz farkettigi an konuyu silerek müdahale etti, bize iletti. Üyeyi silerek gerekeni yaptık. Bundan sonrası için sizden de ricamız linklere tıklamayın, yönetim görür görmez konuya müdahale ediyor. Duyarlılığınız için Editörlerimiz iş başında, gaflet yok hamdolsun. Güvendesiniz Düşmana korku dosta güven verelim
16 Kasım 2024, 20:45 | Mesaj No:137 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Duanız için de amin ecmain bu arada
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
17 Kasım 2024, 12:00 | Mesaj No:138 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Süküt ezber üyemiz editör olmuş ne güzel olmuş hayırlı olsun
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
17 Kasım 2024, 15:59 | Mesaj No:139 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Foruma girerken, gezinmeye çalışırken yavaş ben de ilerliyor, acaba sadece bende mi yavaş ilerliyor?
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
17 Kasım 2024, 18:15 | Mesaj No:140 |
15 Kasım 2011 |
Sevgili medineweb, sitemizin güzide isimlerinden Sükutu-Ezber editör oldu. Hayırlı ve Mübarek olsun mübarek
Konuyu Toplam 25 Kişi okuyor. (0 Üye ve 25 Misafir) | |