|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2017 (16:23), Konuya Son Cevap : 16 Kasım 2017 (22:27). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Kasım 2017, 16:23 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | BABA Ben Seninle Aynı YAştayım&MEDİNEWEB BABA Ben Seninle Aynı YAştayım&MEDİNEWEB Düşe kalkamayacak kadar hastayım.. Baba ben seninle aynı yaştayım... Medineweb prodüksiyon sunsun.. Ağlamalı, kederlenmeli dinlemeler efenim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 1 | 25 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 39 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 28 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 81 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 112 | 08 Aralık 2024 09:59 |
15 Kasım 2017, 16:25 | Mesaj No:2 |
15 Kasım 2011 |
Rahmana kavuşanlara rahmet diliyoruz... Babasına telefon açanlar gelsin yoruma Yalnız dinledikten hemen sonra aramayın.)) KIYMETLE.......................................... ................................
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Kasım 2017, 18:32 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | BİZ İNSANLAR SEVDİKLERİMİZİN DEĞERİNİ NEDEN ONLARI KAYBEDİNCE ANLIYORUZ? YANIMIZDA OLDUKLARINDA DEĞERİNİ BİLMEDİĞİMİZ SEVDİKLERİMİZİ KAYBEDİNCE BİRDEN DEĞERLERİ ARTIYOR PEKİ ONLAR YANIMIZDAYKEN ONLARA SEVGİMİZİ HİSSETTİRSEK OLMAZ MIBAZEN İKİ KELİMEYİ ÇOK GÖRÜYORUZ, DERTLEŞTİĞİMİZ, SIRDAŞIMIZ DEDİĞİMİZ, SIKINTILI GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA OLAN, YERİ GELDİĞİNDE AYNI TABAKTAN YEMEK YEDİĞİMİZ SEVDİKLERİMİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ OLDUKLARINI HİSSETTİREBİLİYOR MUYUZ ACABA...KİMİ ZAMAN AİLEMİZİ YA DA DOSTLARIMIZI ARAYIP HATRINI SORMAYI BİLE ÇOK GÖRÜYORUZ, BİZİMLE BİŞEY PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİNDE "SONRA KONUŞALIM" DEYİP ERTELEDİĞİMİZ ZAMANLAR OLUYOR YANIMIZDAYKEN KIYMETİNİ BİLMEDİKLERİMİZİN DEĞERİNİ ONLARI KAYBETTİKTEN SONRA ANLIYORUZ. DEĞERLİ OLDUKLARINI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE ANLATALIM HİSSETTİRELİM. SEVDİKLERİMİZİ KAYBETTİKTEN SONRA KEŞKELERİN ANLAMI YOK...SEVDİKLERİMİZİN DEĞERİNİ ONLARI KAYBETMEDEN BİLELİM
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
16 Kasım 2017, 22:09 | Mesaj No:4 |
15 Kasım 2011 |
Baba bana telefon açsana Kızınca gözlerini açtığın gibi Seni alıp götüren rüzgar vardı ya Sensiz resimlerde şarkı söyledim Haber alamıyorum artık bende Günü kurtarıyorum bilmem neden Düşekalkamayacak kadar hastayım... BABA BEN SENINLE AYNI YAŞTAYIM... Baba bana şakalar yapsana yine... Gölge oyunları ne çok gözümde Titreyen ellerin vardı dizimde.. İşte o eller, ellerini bulamadilar yine.. Haber alamıyorum artık benden Günü kurtarıyorum bilmem neden.. DÜŞE KALAKAMAYACAK KADAR HASTAYIM.. Ve; BABA BEN SENİNLE AYNI YAŞTAYIM Ömrümüz vefa ettiğince, hepimiz onların yaşından geçiyoruz...ve galiba o yaşlardayız..Kıymet bilenlerden ve kiymeti bilinenlerden olmak duasıyla...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Kasım 2017, 22:27 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Ve bir tebessümlük baba-kız diyaloğu sıkıştırayım araya.))) +Şey babaaaaa -Söyle canını sevdiğim)) +Biliyo musun galiba ben seninle aynı yaşlara geldim... -O ne demek şimdi!!?? Asıl ben seninle aynı yaştayım.. +Olur baba küçülde cebime gir -Ooooo bakıyorumda birileri kendini pek bi küçük sanıyor +Tamam baba tamam seninlede hiç duygusala baglanmiyor Annemi versene bi..belki onunla....
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |