|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2019 (13:29), Konuya Son Cevap : 15 Kasım 2024 (07:35). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Kasım 2019, 21:04 | Mesaj No:12 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Yola odaklandik devam ediyoruz. Ölenlere rahmet, kalanlara afiyet diliyoruz Ferdi abinin vefatından haberim yoktu. Allah rahmet eylesin. Muhsin hoca da kafasını dinlesin, torun sevsin artık.))) Medineweb Emine ellerde.))) Az rahat duraydiniz üzerinizi çizermiydi hiç)) Herkes sakinleşmis durulmuş artık. Bana çok iş birakmamış Esma abla sağolsun Temiz forum devraldim...Nereye kadar götürebiliriz bakalım.. Her dönem her daim bizimle birlikte olduğunuz için
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
15 Kasım 2019, 21:05 | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 |
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Kasım 2019, 22:14 | Mesaj No:14 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Bir de yalın kelimeler öyle süslü püslü değil olduğu gibi işte böyle yazıları her zaman okumaktan hoşnut olurum,,, Ben de forumları severim hala aynı sosyal medyadan önde gidiyor forum sevgim,, buralar daha başka daha samimi,, Bizler son forumcular mıyız neyiz gençler sosyal medya yönünde ilgi,,, Ama buralar öyle değil ben farklı bakıyorum,,, Rabbimiz bizlere güzel huzurlu faydalı yıllar yaşamayı hep beraberce burada nasip etsin inşallah Ne güzel bir şey çocuklar da o arada büyüdüler Rabbimiz hepsini hayırlı İslam adamı etsin inşallah
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
16 Kasım 2019, 01:18 | Mesaj No:15 |
15 Kasım 2011 |
Sukut yazarım içimden geldiği gibi yazdım kitap okur gibi ince ince okumuşsun helal et hakkını.)) Forumlar insan yetiştiriyor, ilmi mecralar... diğerleri günlük hızli tüketim alanlari. Herkesin kendi tercihi tabiki. Biz burda bir kaç samimi hizmet ehli de kalsa yeteriz Samimiyet, ölçü, iyi niyet en değer verdigimiz kavramlar. Rabbim bir an bile şaşırtmasın doğrudan ayirmasin. Nefsini hesaba çekenlerden eylesin. Efenim sene 2014 hiç unutmam bir gün Medinewebe dair evin içinde komik diyaloglar gelişiyor. "Dışarda oldugum bir gün eşim beni arıyor, mesaj atıyor duymuyorum telefonu endişelenip oğlanı arayıp nerde acaba annen ulaşamıyorum diyor ? Oğlum : Baba kesin medinewebdedir, bide oraya bak diyor Bi gün kaybolursam nerde bulacaklarini biliyorlar.)) Forumda 8 yıl boyunca üzüldüğüm olaylarda oldu. Bir kaç tanedir. Hafızam kötü şeyleri kaydetmiyor unutup gidiyorum diyelim. Ama bir üyenin özelden ağza alınmayacak küfürler savurması, değil okuması insan olanın yazmaya utanacağı küfürler görünce feleğim şaştı derlerya hani baya savruldum. Kişi kendini, yaptığı işi gittiği yolu bildikten sonra bu gibi yaban otlarınin tesiri olmuyor. Yolda yaban otları, eşşek dikenleride olacak. Sökeriz kökünden yolumuza devam ederiz... En çok üzüldüğüm olaylar vefat haberleri oluyor artık. Sevgili Mustafa Cilasunu rahmetle anmak isterim. Forumda karşılaştığımız, yazılarını, paylaşımlarini okuduğumuz kişileri kafamızda bir karaktere buründüruyoruz. Kelamı, duruşu, üslubuna göre bir karakter ve kişilik oturtması yapıyoruz illaki. Ve sevdiğimiz saygı duyduğumuz kişilerin vefat haberleri sarsıcı oluyor bu anlamda.. Kıymetli yitik sevda Mevlüt abimizide rahmetle analım. Onun vefat haberide çok dokunmuştur bana. Bir seveninin onun için kullandığı " En son Keşşaf okuyordu. Keşşaf kokulu saçlarından öperim" ifadesi aklimdan çıkmaz ve çok duygulandirir. hayatı sorgulama tekrar anlam yükleme sebebim olmuştu. Allah rahmetiyle muamele etsin Dedigim gibi; artık ölüm haberleri üzüyor. Gerisi başedebilecegimiz yaban otları.. Güzel olan medineweb kardesliginin getirisi bağlar kurdugumuzdan birbirimize kayıtsız kalamayışımiz.. Tatlı dil, samimiyet paydasinda buluşuyor olmamız nazarı dikkate aldığımız değerlerdir. Güzel anilmak, bir duada yer almak, gönül almak/yapmak, insan olmak ve kalabilmektir şiarimiz.. Nebevi yolun yolculuğunu yapmaktır prensibimiz.. Allah rızasıdır niyetimiz... Hepinizi Allah için çok seviyorum medineweb ailem .) 8 sene 1gün sonra görüşmek üzere. .. Fi emanillah..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Kasım 2019, 20:55 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 |
__________________ 💛💙 |
30 Mayıs 2021, 09:54 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
31 Mayıs 2021, 00:57 | Mesaj No:19 |
15 Kasım 2011 |
10 yıllık medinewebliyim. Ben hiçbir memlekette bu kadar uzun kalmadım ya [emoji4] Yerlisi olmuşuz.) Sevgi[emoji257]saygı[emoji257]muhabbetle[emoji257] efenim[emoji253][emoji253][emoji253]
31 Mayıs 2021, 01:06 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Nice 10 yıllara inşaAllah... 10 yıl neler kazandırmadı ki ... En güzel hediyede kazanılan dost/luklar oldu... Tüm güzelliklere yeniden , her birlikte inşaAllah..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |