|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 15 Kasım 2019 (13:29), Konuya Son Cevap : 15 Kasım 2024 (07:35). Konuya 27 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Kasım 2021, 20:50 | Mesaj No:21 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Yaz kalem✏ Üyelik tarihi: 10 yıl önce tam bugün 📆 Her sene gelir yazarım demiştim 10 yıl önce te bugün başlamış kişisel gelişmemişlik yolcu luğum ) bu yoculuğumun çetelesini tuttum forumda. Burada yazdığım savunduğum ne varsa önce kendime söylediğim şeyler. Sıradan insan ve sıradan dertleri olan birisi olarak büyük ve iddialı cümleler sarfetme derdinde olmadım. Herkesle aynı fikirde olmasamda ortak sorunlarimız, en insan yanlarimizdan bahsetme gayretinde oldum. Gayret işte bazen başardım bazen başaramadım...Bu başarısizliklarimın sırtını sivazlayıp, gayretimin alnından öpüp, insan yanıma, samimi niyetime selam gönderiyorum Kişisel gelişMeMişlikle başlayan 10 yıllık yolculuğumda elimden tutan, yol arkadaşlığıma güvenen ve inanan yolculuğuma yoldaş forum camiasına, sevgi-saygı ve muhabbetlerini esirgemedikleri için çok çok bol selam-saygılarımı iletirim Bizimkisi biraz yol ve fazlasıyla yolculuk hikayesiydi Şimdi gelsin takvim. Yazsın kalem 15/11/2021/P.ertesi)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ Konu Mihrinaz tarafından (10 Kasım 2024 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. |
15 Kasım 2021, 23:11 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Abla cansın Kişi yolculuğundan keyf alırsa arkadaşlarıda keyf alır. Sen medine sitesini en keyifli hale getiren adminesisin bence Yolun uzun belli. Yol arkadaşların çok seviyorlar oda belli. Allah yar yardımcın olsun. Doğru yoldan ve insanlardan hiç ayirmasin. Çok güzel ve içten yazmışın yine Senin yolculuğunda yolda seninle ve bu sitedekilerle tanışmış olmak benim içinde çok güzel bir tanişikklik oldu. Medine sitesinde Nice 10 yılların olsun diyeyim |
15 Kasım 2021, 23:38 | Mesaj No:23 | |||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Abla 10. Yılına özel ne hediye edelim sana🎉🎊 Kuru kuru olmaz pasta benden 🎂🎁🎈🎈🎈 Bi de şarkı hediye edeyim reis🎶🎶
| |||
15 Kasım 2021, 23:50 | Mesaj No:24 |
15 Kasım 2011 |
Saat 00.00 da bal kabağına dönüşecek gibi hissettim Teşekkür ediyorum forum ve bizler hakkında müspet yorumların için. Hep beraber medinewebli nice aktif yıllarımiz olsun insallah Parça çok güzel. Uzun zamandır dinlemiyordum. Anlamlı oldu.))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Kasım 2024, 00:01 | Mesaj No:25 |
15 Kasım 2011 | 15 Kasım 2024 Allah'ım ilim yolculuğunu bahane edip üç çocukla kapısına dayandığım bu hizmet deryasında geçirdiğim tüm zamanları bu yıl ve gelecek yıllarda da ziyandan sayma... Her bir sözümün şahit olduğu sayfalar huzurunda lehvel hadis muamelesi görmesin. Yazacak çok şeyim vardı her zamanki gibi. Lakin bu sefer içimde tutuyorum. Ben herkesten razıyım sende benden razı ol! Hatalarım ve kusurlarımla birlikte; sorumluluk, güven, haddini bilme sıfatımla bulunduğum bu ilim ve islam yuvasının hizmetinde yer almaktan nasiplendirdigin için binlerce şükür... Beni bu ilim yuvasından ve istikametten ayırma... Hata ve kusurlarımı bağışla...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
15 Kasım 2024, 00:17 | Mesaj No:26 |
15 Kasım 2011 |
00.01 olsun yakaladım istesem olmaz)) Bir koşturmam bir telefona atlamam vardı öyle böyle değil.)) Neyse hala hayat var bu senede kutladım çok şükür.)) Nitelikli, donanımlı tüm medineweb emekterlari ben hepinizi Allah için çok seviyorum. Allah Rasulünün seven sevdiğine sevdiğini söylesin mahiyetindeki; "Biriniz kardeşini (Allah için) seviyorsa, ona sevdiğini söylesin." hadisi düsturunca sizleri Allah için seviyorum. "Kendisi adına sizi sevdiğim Zât' da sizi sevsin!" Medineweb de olanı daha çok sevsin.) Dua saatimdeyim, 14. seneme dualarla adım atayım.) Hepinize en kalbi selam ve muhabbetler...
15 Kasım 2024, 06:32 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Site emektarları arasında değilim ama Medineweb'de olmam vesilesi ile bana da bu güzel duadan nasiplenmek kısmet olmuş oldu : ) Birbirimizi henüz çok yakın tanımadık belki ama ben de sizi ve aynı dönemde aktif olup, yorumları ile ruhunun ışığına şahid olduğum tüm kardeşleri Allah için sevdim : ) Rabbim çabanızın ecrini dünyada ve ahirette misliyle versin, dünyada ve ahirette sizleri ve tüm sevdiklerinizi her daim hayırlara ulaştırsın dilerim. Amiiinnn... Bu arada Kasım 2011 benim için de anlamlı bir tarihtir ve o yaşlarda kızım 1,5 yaşındaydı. Yazıları okurken birçok şey çok tanıdık geldi; sadece ben başka yerlerde, siz ise burada : ) Arada beni ağlatan ise Yitik Sevda'nın vefat haberi oldu. Bu isim, acaba benim hatırladığım isim mi diye emin olmak için 2012'deki eski nickimle açtığım konuya baktım veee... Şu an konuyu bulup bakmış olarak tekrar ağlıyorum: evet o isim :/ Rabbim rahmeti ile muamele eylesin dilerim, bu forumu ilk tanıdığım zaman diliminde bildiklerini etkili şekilde paylaşmak suretiyle yanımda duruşunu hiç unutmadım. Adını unuttum ama yaptıklarını... O ve beraberinde destek olan Abdulmelik abimiz ve konunun sonundaki Mihrinaz kardeşimin yorumu... Yıllar boyu aklımda kaldı, ki daha evvel de söylemiştim sanırım: buraya geri dönüşümün sebebi o konu sebebi ile aklımda kalan izlerdi. Rabbim hepinizi sevsin dilerim; yıllar boyu benim bilmediğim çok şey yaşadığınızı tahmin edebiliyorum, burada yazılmayan çok çok şey. Her biri ahirette ecir olarak karşınıza çıksın dilerim; bu dünyada ise karşılığı sabır ve hikmette gelişmişlik oluyor zaten, ki onu peşinen "durumunuza şahid olanlar olarak" görebiliyoruz : ) Rabbim her geçen gün daha iyi, daha güzel eylesin dilerim halinizi, halimizi; ta ki Kendisine kavuşana dek... Amiiinnn...
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
15 Kasım 2024, 07:35 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
1 ayda tıkalı damarlarım varsa da açılmıştır sanırım : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |