|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 28 Ağustos 2023 (23:24), Konuya Son Cevap : 29 Temmuz 2024 (07:37). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Kasım 2023, 21:28 | Mesaj No:11 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
Dünya hayatı: aksilik hesapta olmayan bizim bilmediğimiz, ilahi irade hesabı değişmezse 80 yıl azami yaşanır. yüzde 80'i de 80'i bulmuyor biz yinede 80 var sayalım.İmam şafii 54 yaşında vefat etti Resulullah ve çok sahabi 65'i bulmadı... 80 yılı varsaysak bile 80 yılını 80 merdiven gibi düşünelim.40 merdiven yukarı 40 merdiven yokuş aşağı gün gün...hayat 40 tan sonra başlar edebiyatınıda kendisini teselli edenlerin sloğanı.) geride kalmış kırık 40 yaşın edebiyatını kalan 40'ında görmedim dumadım düşünmüyorum moduna giriş nostaljiden ibarettir.) İnsan her yaşta güzeldir daha doğrusu her yaşın bir güzelliği ve özelliği vardır. yaşı değil yaşanmışlardan ders ve tarihinden ders almış olarak yaşanacaklara odaklanırsak daha sağlıklı düşünürüz.. mizahi konuyu da matem havasına dönüştürdük huyum kurusun.)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
23 Kasım 2023, 21:29 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Bu kez ben diyilim bak başkan abam ben demedim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
23 Kasım 2023, 21:56 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
24 Kasım 2023, 10:10 | Mesaj No:14 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Konuyu Kartal rayından çıkardı hocam sizlik bir durum yok) Allah razı olsun yaş serüvenini ne güzel ifade ettiniz. Her yaşın ayrı güzelligi en beklediğimdi sizden geldi sağolun.))) 40 yaş sonrası diye insanı ıskartaya çıkarmayın. Kendinizi köşe yastığı hissettirenlere savaş açın mühim olan ne kadar yaşadığın, kaç yaş aldığın değil nasıl yaşadığın...Ortalama ömrü gör görme sen yaşamana bak. Yaşatan ve öldüren Allah. Yaşadığımız ve yaşattığımızdan hesap vereceksek, matematiksel hesaptan önce yapılması gereken hesaplar var Kartal öğren bu işleri. Her yaşın ayrı güzelliği var de geç sana ne yaş şeyysinden hele benim .)) Kurtardı admin abin seni hadi yine iyisin
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
24 Kasım 2023, 11:19 | Mesaj No:15 |
03 Şubat 2018 |
Beceremedim yaşıma ver ablam konuyu iyi topladı abim saolsun varolsun
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
29 Temmuz 2024, 00:34 | Mesaj No:16 | ||
03 Şubat 2018 | Alıntı:
Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||
29 Temmuz 2024, 07:37 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
40 yaş, Rasulullah'a (sallallahu aleyhi ve sellem) peygamberliğin verildiği yaş; ötesini bilmiyorum : ) Vücut aksini söylese de, insanın kalbinde dirilen farkındalıklar bu yaşları değerli kılıyor. Saçların beyazlaması, çizgilerin çoğalması, gençlerin çoğunun durumunun aksine ölümü bize her gün hatırlatıyor. Doğru bildiğin için mücadele, bu yolda cesaret, sadece Allah için dert edinme vs bu şekilde kolay oluyor. Not: İşin sırrı ölümü sürekli hatırlamakta bakın, dolayısı ile bir genç bunu başarırsa: en hayırlı olanı en erkenden başarmış olur. Bundan olsa gerek ki Rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) ölümü çokça hatırlamayı öğütlüyor. Vakit dar, ötede hesap günü var, yapılması gereken çok iş var
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |