|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: Bugün (14:50), Konuya Son Cevap : Bugün (20:54). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Anarşik Gülenyüz Çetesi İstanbul'da kar sabahına uyanan kişiler arabalarını görünce şok oldular. Arabalara kimliği belirsiz kişilerce "gülen suratlar" çizilmişti 😄 İlk şoktan sonra aynı gülümseme yüzlerine yansıyordu😄 Somurtkan şehre gülen suratlar çizen anarşitler kimlerdi? Kaç kişiydiler? Kim için çalışıyorlardı? Bir sonraki hamleleri ve bölgeleri neresiydi? Neden kardan adam yapmıyor da araçlara, parklara, kaldırımlara kocaman gülen suratlar yapıyorlardı? ![]() İstanbul panikte. Gülümsemenin nâmümkün olduğu şehirde gülen şekilleri çizen hadsizler kim? Düzeni bozan bu anarşistler kayıplara karıştılar ![]() Biz kardan adam yapmaya karşı olan, gülen yüz tayfası ✌️✌️✌️ Gece gündüz üşüyene kadar iş başındaydık. ![]() ![]() Sıradaki araç.)) Kırmızı gri iki araçla en son bir parkta görüntülendiler.)) ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Mihrinaz/Kişisel | Medine-web | 3 | 33 | 22 Şubat 2025 14:50 |
![]() | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 0 | 65 | 13 Şubat 2025 18:22 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Mihrinaz | 0 | 63 | 13 Şubat 2025 18:13 |
![]() | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 3 | 87 | 13 Şubat 2025 18:08 |
![]() | İslami Haberler | Sükutu-Ezber | 4 | 91 | 06 Şubat 2025 10:38 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() ![]() Abla Karagümrükü yakmışınız polis sizi arıyor ![]() Örgüt lideri resimdeki şahısmı ![]() ![]() Çok masum tam gülen yüz çetesi lideri olacak bi duruş var ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Başta komşular olmak üzere arayan çok.))Evet evet herşey onun planı. Lider o. Ben masum suç ortağı. Zorla ve cebren yaptırdı. Trip attı. Elleri üşüyormuş boyu uzanmıyormuş beni eylemci yaptı.))) Napayım çok ama çok tatlı reddedemedim.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
başlığa baktım yeni doğan çetesi, içeriğe baktım tebessüm de sadakadır çetesi çıktı.) örgüt lideri densizlik yapmış ki,mecali kalmamış açlık ve asık surat bir kavmi gülenleştirip suratlaştırıp kavim liderlerini yalanlamış gibi olmuş. tıpklı diyanet işleri başkanının son fetvası gibi densizlik olmuş. kavim lideri almanya bizi kıskanıyor diyor diyanet başkanı emekliler başta olmak üzere ahalinin yuzde 65'ine fıtra zekat sadaka verebilirsiniz diyor.) rabbim salihlerden eylesin o masumları inşaallah.
__________________ ![]() Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yeni Doğan Çetesi Firavunluğu | Mihrinaz | Gündem/ Manşetler | 10 | 27 Ekim 2024 19:37 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|