|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhsin Arslan,Açılış Tarihi: 19 Eylül 2009 (02:55), Konuya Son Cevap : 01 Ağustos 2020 (23:28). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Şubat 2013, 00:11 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 23196 Üyelik T.:
19 Aralık 2012 | Cevap: Feministlere Çağrı
aLYA canım kardeşim ,yani burda milletin sabrını mı sınıyorsun sen Abdulmelik bey BU KARadeniz uşağı sizi öncelikle tebrk eder, bu ne sabır !! bu ne tahammül bak canım kardeşim dinimiz ne islam ,kuralları ne ortada bu kurallara uymak zorunlu mu evet kısmen zorunlu(ahiretini düşünüyorsan ) o yüzden de kalkıp araya kendi hayat şartlarını karıştırma (eminim anlattığın gibi bir insan da değilsin çnkü gerçekten öyle olsaydın mütevazi olurdun azıcık burda ben şöyleyim de böyleyim demezdin) Abdulmelik beyin anlattığı herşey o kadar açık ve net ki direk sünnete kurAna göre anlatmış ama anlaşılan siz bundan bi habersiniz yada sonradan yeni bir din geldi de bizim haberimiz yok !! |
18 Şubat 2013, 02:06 | Mesaj No:22 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Feministlere Çağrı Alıntı:
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
18 Şubat 2013, 10:20 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Feministlere Çağrı
Temel reis çok talihsiz bir yorumunuz var.Adınıza üzüldüm
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
19 Şubat 2013, 21:16 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Feministlere Çağrı
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
08 Şubat 2015, 19:17 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 45598 Üyelik T.:
20 Ekim 2014 | Cevap: Feministlere Çağrı/Muhsin Arslan Alıntı:
__________________ Bazen Sesini Duyurmak İçin Susmak Gerekir! | |
10 Mart 2019, 19:42 | Mesaj No:27 |
yıl 2009 makale tarihi öyle gözüküyor. geçen günkü feminist mitingi vardı taksimde. Ezanı ıslıklarla boğmaları şöyle dursun da. Açtıkları pankartlar yeminle okurken yerin dibine giresim geldi. Yüzüm kızardı beynim uyuştu tansiyonum şekerim kalp atışlarım hiç bu kadar zor duruma sokmamıştı beni... bir insan bu kadar hayvanlaşabilir mi yahuu.lutilik oğlancılık lezbiyencilik diplomalı fahişelik... kadının parası yoksa kumbarası "..... dır" ben senin kaburgandan çıkmadım sen benim "....den "çıktın. Allah ım ne kadar sabırlısın.sedom ad semudlara uyguladığını uygula RABBİM makale çok nazikane yazılmış nasihat edilmiş.hocam ya bilmiyorsun bilmiyorsun...googlede araştır açılan pankart görselerine bak.makaleni yenilersin bence | |
10 Mart 2019, 20:20 | Mesaj No:28 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Biz paylaşmaktan Hicap duyduk .. Yapılan namussuzlukların nerelere vardığını görmek yıkıp geçti vicdanlarımızı.. Ki Feminizme evvela iffet ve ismetleri gereği kadınlarımızın düşman olması gerekli idi. . Bunlar annelerimizin yüzünü kızartan mahluklar. Git gide büyüyen bu pisliğe ne zaman dur diyecekler acaba ? Anneler hanımlar kız kardeşler tehlikede. Bir de din kisvesine bürünenlerce destekleniyor bunlar. Bu kadar ahlaksızlığa göz yummak kimin harcı ? Ar haya iffet ismet özelliğini kaybetmiş pislikler meydanlara dökülmüş.. Hiç kimse ne kalemini ne iffetini ne izzetini böyle kirletemez... Biz feministliği hocanın makalesi anlatımı kadar bilelim...Her yerde önümüze servis edilen bu hayasızlık, yüz kızarıklığı, vicdan yarası, akıl tutulması yapıyor.. Necip Fazılın dediği gibi; En feci hayasız, fikir ve hakikatin edeb sınırlarını zorlayan, vicdanını kerhaneye çevirendir. . Kâfirin ve küfrün, pisliğin kol gezdiği bu dönemde heybetimizi, dilimizin fesahatini, bileğimizin gücünü ve idrakimizin kuvvetini arttır Allah'ım...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Mart 2019, 20:49 | Mesaj No:29 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Alıntı:
Müslüman kadınlara uyarı ikaz nasihat anlamında dedik ki sakın ha! gelelim taksim ne idüğü belirsizlerin havlamalarına.... ezan okunurken köpeklerin uluması gibi... “Fahişeyiz, ibneyiz, sürtüğüz, diyenden ne beklersiniz?” “Yılın en sürtüğüyüm” diyen orda.. “Feministim, fahişeyim” diyen orada.. “Namusu kirletmeden duramam” diyen orada.. Gayler-lutiler orada..Homoseksüeller orada.. “Orospuyum” diyenler orada.. Fiilen orospuluk yapanlar bile, ellerinde bir kağıt ile “orospuyum” demezler.. Onu yazıp taşıyanlar, fiilen o işi yapanlardan daha ahlaksızdırlar.. hayvan desek hayvanlar dava açar. Hayvanlar masum çünkü.. o makale esfeli safilinlere yönelik değildi.saf cahilane özentilere engel nasihat amaçlı olup,bu özentiye yelken açacakların profili bunlar gibi olmaya gebe... duana Amin..
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |