|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhsin Arslan,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2009 (15:11), Konuya Son Cevap : 18 Aralık 2017 (17:53). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Eylül 2009, 21:49 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ?
büyük sıpacım burada konunun tartışılmasının sebebi sahabeleri tenkit etmek değil, hani kürt sorunu üzerinden nemalananlar var demiştim ya, bu sahabeler veya ehli sünneti öne sürüp bu konudada nemalananlar var...en azından onlara gerçeği görmeleri açısından muhsin hocanın uslubu ile güzel bir maarif ağırlıklı makale olmuş... |
26 Eylül 2009, 22:10 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ?
Tamam da arkadaşlar, gerçeğin dillendirilmesi açısından dedikleriniz doğru olmakla beraber, bizim bunlarla zaman kaybetmemiz şahsım adına pek doğru gelmiyor..Ayylardır bunlar üzerinden bir sürü şey yazıldı çizildi... Ama bir ders alındı mı.. Asıl soru budur... Asıl cevap bulması gereken budur gözlüğü ile bakıyorum...Küçük sıpacan |
26 Eylül 2009, 22:30 | Mesaj No:13 | |
RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ? Alıntı:
| ||
21 Ekim 2009, 23:00 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ?
Müslümanlar Asrı saadet fedakârlarına elbette sevgi ve saygı çerçevesinde bakışını koruyacaklardır. Ancak bu sevgi ve saygı çerçevesinde islam'la çelişen yada canı malıyla ıslama kurban edenleri karıştırmamak lazım. |
25 Ekim 2009, 10:25 | Mesaj No:15 | ||
Durumu: Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ? Alıntı:
2-tarzınız yalnış 3-küfür etmek zorunda değilsiniz. 4-küfür etmek haklılığı baltalar. 5-tarzınız hariç size katılıyorum aynen | ||
25 Ekim 2009, 12:18 | Mesaj No:16 | ||
[size=medium] sayın site yöneticileri bu şekilde kendini ifade eden arkadaşaların yapıcı değil yıkıcı olduklarını düşünüyorum ve özellikle bu yazının kaldırılmasını teklif ediyorum... lütfennnn böyle saldırarak hakaret ederek doğrularımızı savunamayız kendimize gelelim arkadaşlar...[/size] | |||
25 Ekim 2009, 14:46 | Mesaj No:17 | |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ? Alıntı:
| |
25 Ekim 2009, 19:25 | Mesaj No:18 | ||
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ? Alıntı:
ferdi efendi, söylediklerin tarihi gerçeklerdir şüphesiz.itirazımız yok ve gerçeklere imza atmasınıda biliyoruz.körü körüne cehalete taasuba bağlılığımız olmaz. ashabı kiram ismet sıfatlı değildir.hatalısıda var iğrencide var iftihar tablularıda var.. doğrularını kabul eder yalnışlarını red ederiz.. örneğin ebu bekri sıddık ra başımızın tacı ve hayatı örneğimizdir.. AMA TAPILACAK PUTUMUZ DEĞİL..! örneğin muaviye hatalı bir hayat çizgisi yaşamıştır.reddimizdir. AMA RECMEDİLECEK ŞEYTANIMIZ DEĞİL..! ne göğe çıkarırız kimseyi ne yerin dibine.. anlaşıldımı ferdi bey..! doğrusunu istersen yakıştırmıyorum sana bu tür küfürlü argolu tarzı :( banlamıyorum çünkü canımdan bezdim..! | ||
27 Ekim 2009, 12:57 | Mesaj No:19 |
RE: Ashabı Kirama Bakışımız Nasıl olmalıdır ?
14 asır öncesi ha sonrası aynı uslup aynı yumuşak karın...ÜÇ MUHAMMED eseri İSLAMOĞLU'ndan tavsiyem hakem yapın eseri..genelleme yerinde, soyutlama yerinde yapılırsa tat verir müslümanlar..dua ile
| |
27 Ekim 2009, 13:00 | Mesaj No:20 | |
AMAN!!!! sen yamuğu düzeltirken yamulma...dil fül füldür aman el aman... | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |