|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aklıselim,Açılış Tarihi: 25 Ekim 2015 (13:02), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2015 (19:04). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ekim 2015, 13:02 | Mesaj No:1 |
şeytanın kızı .... şeytanın kızı .... Kuran ve sünnete dayanmayan naslardan onay almayan her düşünce merduttur.Bu anlatılan hurafe dolu hezeyanlar bizim sitemizin çizgisine uygun değildir. videoyu kaldırıyorum. daha ciddi konular ile lütfen... Medineweb | |
Konu Sahibi aklıselim 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
şeytanın kızı .... | Muhtelif Dini Konular | Medine-web | 6 | 1827 | 25 Ekim 2015 13:02 |
25 Ekim 2015, 13:54 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: şeytanın kızı ....
Bu nedir? Bu video ve sahibinin reklamimi yapiyorsunuz? Amaciniz nedir? Bu adam sarlatan gorevliler konuyu siler misiniz?
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
25 Ekim 2015, 14:31 | Mesaj No:3 |
Su anda medyum reklami yaptiginizin farkinda oldunuzu dusunuyorum.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
25 Ekim 2015, 15:05 | Mesaj No:4 |
Cevap: şeytanın kızı ....
silmiyorum. kimsenin de reklamını yapmıyorum. insanın içindeki şeytanı konuşturarak itiraflarını duymanızı istedim. çok cahilsin. bilmiyorsan sus, izle, araştır, öğren. şeytanın oyunlarını tuzaklarının bazılarını itiraf ettirmeyi başarmış. kredi kartlarının faiz ile alakasını anlatıyor. faiz ödemnin faiz yeme ile aynı anlama geldiğini anlatıyor. bir başva videoda ise şeytan diyor ki. sizler büyü denilince hemen aklınıza kalem ile birşeyler çizmek gekliyor. halbuki asıl büyü dil ile yapılandır. örneğin başkasınıa beddua etmek, yada lanetlemek en güçlü büyü yöntemidir. dahası ise başkaları ile alay etmek, hor görmek, ayıplamak şeytanların vucuda girmesi için açık kapı bırakır.... allahın kulu olduğunu mu zannediyorsun. allahın kulu olmayı kolay mı sanıyorsun. sana videolarda anlatılan ama senin asla bilemeyeceğin birşey söyleyeyim. "ben" kelimesini kullanmanın şirk olduğunu anlatıyor. (ben yaptım vs...) bunun anlamını bilmediğin için bu kelimeler kafana balyoz gibi inmedi değilmı. insanlara birşey anlatmaya meraklı olduğumu mu zannediyorsun... milyon kere yaptığım hatayı bir kere daha anladım. senin gibilerine birşey anlatmamalıydım.... bu bana milyonbir inci ders olsun.... allahım sen şahit ol. bir gün hiçlik makamına alır bizi mehdi yapmaya karar verirsen peygamberimizin ümmeti bizimle son bulsun..... | |
25 Ekim 2015, 15:10 | Mesaj No:5 |
O adamin ben kim oldugunu cok iyi biliyorum. Ya sen belki de sen bilmiyorsun Sana kardesce bir tavsiye Bilmedigin kisilerin videosunu yayinlama Pismanligin mahkemede biter.
25 Ekim 2015, 15:15 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: şeytanın kızı ....
Tartışma yaparken de üslubunuzu kaybetmeden karşılıklı fikir beyanında bulunabilirsiniz. Önemli olan birbirimize fikirlerimizi kabul ettirmek değil, bizde böyle düşünüyoruz, bizim fikirlerimizde daha farklı diyebilecek kadar olgun değil miyiz.. Şimdi kimse birbirini kıracak sözler kullanmadan yorumunu yapabilir... Hayırlı sohbetler diliyorum..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
25 Ekim 2015, 19:04 | Mesaj No:7 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: şeytanın kızı .... Alıntı:
videoyu kaldırıyorum. daha ciddi konular ile lütfen...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |