|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 29 Mayıs 2013 (18:07), Konuya Son Cevap : 27 Temmuz 2016 (07:53). Konuya 44 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Temmuz 2016, 18:23 | Mesaj No:41 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
bu aşağılık haşhaşi örgütünü alnı secdeli kardeşlerimiz dediğimiz ve bu mihvaldeki husnuzanımız... sayın cumhurbaşkanımızın bile 10 yıl sonra bu korkunç örgütün farkına varması uyanması, bazı bakanlar başbakan yardımcılar kendilerini aptal salaklıkla suçladıkları... eğitim kurumu dediğiniz eğitimden başka her işi çevirdiklerinin farkında olmayan, kardeşi kardeşe, polisi askere, yaveri komutanına isyan ettiren, millet olarak maaşını ödediğim Muhametçiğim dediğim askerimi evladımı, parasını ödediğim alıp verdiğim silahımı tankımı uçağımı bana doğrultan psikopatlar şizofrenler,hatta karı kocayı bile birbirine kuşku ile baktıkları bir bataklık... neden bu hale geldik. Neden müsaade ettik. Sıradan bir vaiz nasıl dünyanın her ülkesinde söz sahibi olabiliyor. Nasıl cumhura ve cumhurun başkanına kastedebiliyor. Tanklarla toplarla masumları yakabiliyor. Öyle zamanlar yaşadık ki bir dershane müdürü ilçe kaymakamına emir talimat verebiliyordu. Rabbim acıdı halkımıza milletimize, fırsat vermedi elhamdülillah. Bize düşen bundan sonrası feraset dikkat ve uyanıklık...daha sı adilane bir soruşturma ile devleti haşhaşilerden temizlemek... umut ediyor ve umuyorum ki 200 ü aşkın masumun kanı yerde kalmaz milyonların alınteri heba olan kamu zararları yerde kalmaz.devletin yüzbinlerce insana ekmek kapısı açacak kadar maddiyat bir gecede havaya uçtu... Allah bi daha yaşatmasın.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
26 Temmuz 2016, 04:53 | Mesaj No:42 |
Durumu: Medine No : 15399 Üyelik T.:
24 Aralık 2011 |
bu kitmiri alimden sayma buna hakaret sevaptır dediğimizde banlanan arkadaşlarımız oldu.bu arkadaşlar tahliye olacak mı hocam Muhsin abi sende eleştirdin fetoşu ama çok kibardın.bizde kibarlık yok sayın abim. Eşek oğlu eşeğe "sayın eşek oğlu eşek" demek kibarlıksa üstü kalsın |
26 Temmuz 2016, 13:26 | Mesaj No:43 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
26 Temmuz 2016, 16:46 | Mesaj No:44 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Alıntı:
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
27 Temmuz 2016, 07:53 | Mesaj No:45 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Rasulullahtan nakledilen şu söz aslında olayı tamamen ortaya koymaya yeterli.... Bir toplumu,devleti,aileyi Allah ın kanunuyla idare,[yönetmeye] çalışmayanları, Allah birbirine düşürür. Düne kadar eski genel kurmay başkanı olan ilker başbuğu vatan haini ilan edenler bu gün ise kutsamaya kahramanlığa çıkarmaya başladılar. Düşünün, size dünya lideri gözüyle bakılıyor ve sizde kendinizi öyle görüyorsunuz. Yalnız ,güneydoğuda çukurlar kazılıyor ve bombalar yerleştiriliyor HABERİNİZ YOK. Fetullah gülen yatak odanıza kadar sızmış bütün mahreminizi dahi gözetim altına almış HABERİNİZ YOK. Meclisinizi bombalıyor,genel kurmayınızı rehin alıyor,sizi öldürmek için savaş uçakları kaldırmış,istihbarat binanızı bombalıyor,tanklarla toplarla bütün stratejik yerleriniz olan köprü yollarınıza barikat kurup halkında üstüne ateş açıyor HABERİNİZ YOK VE SİZ DÜNYA LİDERİSİNİZ. Kendini islama nispet eden ister kişi olsun,ister toplum olsun Allah ın kanunuyla idare edilmek için enaz şuan olduğu kadar gayret göstermediği müddetçe bu zilletlerden,bu tür oyunlardan,bu tür pisliklerden kurtulamaz. Yahu siz ,size bu oyunları yapan israil piyonu olan ABDye halen müttefik ve dost diyorsanız bu işte bir değil, birçok puştluk vardır. Yapılmak istenen ; devirmek mi,yoksa kahraman üretmek mi,halkı biraz daha oyalamak mı, onuda zamanla, gaybı bilen Allah tarfından yaşarsak bizlere gösterilecek. Allah ın, insanlar için seçtiği ve beğendiği yönetim şekli olan İslam ın dışındaki bütün beşeri yaşama biçimi olan yönetim şekillerine ve hükümetlerine bir ecel belirlenmiştir.Bu ecelde ne fetullah ın,ne askerin,ne yahudilerin nede onların uşakları olan ABD vb ülkelerin istediği ve planladığı tarihte olmayacaktır.Allah ın belirlediği tarihte ,zamanı gelmiş olacak ve bunlarda bundan önceki TAĞUTLARIN VE TAĞUTİ DÜZENLERİN YUVARLANDIĞI ÇÖPLÜĞE YUVARLANACAKTIR.BU ALLAH IN DEĞİŞMEZ KANUNUDUR.Türkiyede bu iş halen gerçekleşmediyse ve küfür-şirk idaresi olan demokrasi denen zillet halen müşrik-kafirlerce dünya düzeni olarak görülüp devam ediyorsa bu, Allah ın izin verdiği ve ecelinin daha gelmediğindendir. Fetulla gibi salya sümüklerin yapabileceği bir güçte değildir.Fetulla Türkiyenin müttefik ve dostları olan yahudi uşakları ülkelerin bir piyonudur ve inanın Türkiyedeki insanların düşündüğü kadar öyle rejim yıkacak güçtede değillerdir. Abdulmelik abinin hep bana söylediği bi sözle bitirmek istiyorum,PARMAĞA DEĞİL ,AYA BAKIN .......
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
Konuyu Toplam 8 Kişi okuyor. (0 Üye ve 8 Misafir) | |