|
Konu Kimliği: Konu Sahibi vertyucek,Açılış Tarihi: 14 Ağustos 2015 (22:11), Konuya Son Cevap : 17 Ağustos 2015 (16:58). Konuya 72 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ağustos 2015, 15:53 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Bakın hepiniz hakaret ile geliyorsunuz somut birşeyler ortaya koyun. Benim namazım orucum Alemlerin Rabbinedir. Allah'ın merhametine sizin gibileri görünce binlerce kez şükrediyorum hepiniz yargıç kesilmiş asıp kesiyorsunuz klavye mücahitliği yapanları iyi biliriz. Sizi meydanlarda görelim hadi garibanın çoluk çoçuğu ölmesin siz gidin savaşın ABD köpeklerinin koalisyonunda.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
16 Ağustos 2015, 15:55 | Mesaj No:52 |
Öncelikle şu soruma cevap verin . TERÖR Nedir bunu bana türk dil kurumundan açıklayın bende size TERÖRÜ İspatlıyayım.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
16 Ağustos 2015, 15:56 | Mesaj No:53 | |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı? Alıntı:
Site yoneticisi bu gibi durumlarda kendi tarafini degil hakki tutanlardan buna allah katinda sahidim Bence konuyu kapatalim gerek yok
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
16 Ağustos 2015, 15:58 | Mesaj No:54 |
Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
bu bizimle dalga geciyor resmen kardesim hiç uğraşmayın hesabını Allah'a verecektir.
| |
16 Ağustos 2015, 15:58 | Mesaj No:55 |
Ne kadar boş konuşuyorsunuz zaten ayda bir ancak uğruyorum siteye banlansanız banlanmasanız bana ne faydası olacak. Hakaret etmeden eleştirinizi yapın ben size hakaret ediyormuyum.
16 Ağustos 2015, 15:59 | Mesaj No:56 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Musab sakin ol lutfen Kardesim Gerillada olsa kandirilmis biri o Gercegi goremiyor Umarim birinin basini yakmaz
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16 Ağustos 2015, 16:00 | Mesaj No:57 |
İnandığımız Allah ve Resul kavramları bile farklı sizin Rabbiniz camide medresede hapis benim Rabbim sokakta mazlumun yanında hastanın ziyaretinde. Bir mekana hapsolmuş Rabb inancınız bana uymuyor. Rabbim her daim benimledir.
16 Ağustos 2015, 16:06 | Mesaj No:58 |
Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Yahu kışkırtsa banlansam ne olur ki. Ben Hak kı İslami bir sitede bile haykıramayacaksam lal olsun elim dilim. Böyle kansızlara bölücülere de susacaksak taş olalım. Demogojiyi bırak. Rabbi sokaktaymış hasta ziyaretindeymiş. Hani polisleri uykuda arkasından vuran, gençlere yıllardır uyuşturucu taşıyan yahudi zihniyeti taşeronun yanında mı senin Rabbin. Ulan sen şeytana kulluğa başlamışsın haberin yok. sorularıma cvp ver Kuranı rehber eden zat; namazı nasıl kılıyorsun guslü nasıl alıyorsun hadissiz Peygambersiz. Sahi senin Peygamberin kim? açıkca kussana içini şuraya. Terör neymiş. Terör senin gibi islamı maske yapıp mün afık ateşini körükleyenlere denir.
__________________ Bilmiyorlar Allah'ım Bilseler Yapmazlardı... | |
16 Ağustos 2015, 16:07 | Mesaj No:59 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Kürt Sorunu Gerçekten Varmı?
Yitiksevda kardesim demek istiyorum sana Lutfen gerillayi unut Lutfen bir zamanlar kurtlwrin aci cekmesini unut Lutfen dersim katliamini af et Insaallah rabbim hem kurt hem turk bize yardim edecek Fakat bu ermeniler sevinmesin Ermeniler kazanmasin Onlar kurtleri de bizi kiricak Lutfen bagisla gecmisi Son sozum bu daha yazmiycam hakkinizi helal edin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
16 Ağustos 2015, 16:14 | Mesaj No:60 |
Yahu kışkırtsa banlansam ne olur ki. Ben Hak kı İslami bir sitede bile haykıramayacaksam lal olsun elim dilim. Böyle kansızlara bölücülere de susacaksak taş olalım. Demogojiyi bırak. Rabbi sokaktaymış hasta ziyaretindeymiş. Hani polisleri uykuda arkasından vuran, gençlere yıllardır uyuşturucu taşıyan yahudi zihniyeti taşeronun yanında mı senin Rabbin. Ulan sen şeytana kulluğa başlamışsın haberin yok. sorularıma cvp ver Kuranı rehber eden zat; namazı nasıl kılıyorsun guslü nasıl alıyorsun hadissiz Peygambersiz. Sahi senin Peygamberin kim? açıkca kussana içini şuraya. Terör neymiş. Terör senin gibi islamı maske yapıp mün afık ateşini körükleyenlere denir. Polis Asker ve Gerilla hangisi ölse üzülürüm neticede İnsandır. Polis ve Askere üç yıldır sıkılmayan kurşunlar neden seçim sonrası patlak verdi birilerinin kursağında kalan iktidar hevesi sebep değilmi. Üç yıldır hiç bir kesimden insanlar ölmez iken hepimiz sevinçli idik artık barışın olacağına inanıyorduk. Lakin şu anki hükümet ilk iki döneminde yaptığı güzel şeyleri şimdi insanların kanı üzerinden hesap yaparak heba etti. Öldürülen iki polisi kalleşçe vuran kim olursa olsun zalimdir. Bu olayların araştırılması adına mecliste önerge verenlerin önergesi neden kabul edilmedi. İncirlik üssünü ABD 'ye kiralayan Yönetim karşılığında ne aldı menfaat olarak. ABD Suriye Irak ta Müslümanlara bomba yağdıracak bizim yöneticiler masum olacak öylemi. İŞİD örgütünü besleyen ve Kürtlerin Suriye Irak ekseninde canı ve malı ile elde ettiği toprakları kan gölüne çevirenler kim.
Konuyu Toplam 19 Kişi okuyor. (0 Üye ve 19 Misafir) | |