|
Konu Kimliği: Konu Sahibi taha/,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2017 (10:48), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2017 (17:25). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Mayıs 2017, 10:48 | Mesaj No:1 |
Telefon ve Bilgisayardaki Reklamları Engellemek Telefon ve Bilgisayardaki Reklamları Engellemek Bilgisayarda ve telefonda çıkan reklamlar birçok kişiyi rahatsız ediyor. Aynı zamanda anlaşılan o ki birçok kişi bunların engellenebileceğinden habersiz. Hem tarayıcınızda hem de telefonunuzdaki uygulamalarda çıkan reklamları engellemek için bu programları kullanabilirsiniz: ((chrome için)) Adblock Plus [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya)AdBlock [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ((firefox için))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] telefon için:(AdAway Apk Türkçe,android için yapılmış reklam engelleme uygulamasıdır tr dil desteklidir Root gerektirir.[5mb]) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Root işlemi telefonlara göre değişmektedir.) | |
Konu Sahibi taha/ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
HADİS DERYASI | Kitaplar/Kütüphane | taha/ | 0 | 865 | 09Haziran 2019 09:23 |
Chp'nin Günah Galerisinden Sayfalar Kitabı | MultiMedya-İzleme Vb | taha/ | 0 | 1325 | 12 Aralık 2018 09:17 |
Yaygın Dini Yanlışlar | Muhtelif Dini Konular | taha/ | 0 | 1107 | 01 Eylül 2018 16:39 |
Kur'an'da Geçen Cilbab Çarşaf mıdır? | Muhtelif Dini Konular | taha/ | 0 | 1309 | 24 Ağustos 2018 07:52 |
Az Bilinen veya Bilinmeyen Kelimeler | Edebiyat | taha/ | 0 | 1084 | 13 Mart 2018 03:12 |
11 Mayıs 2017, 11:55 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Reklamlarla tam bir mucadele halindeyiz her uygulamada.Çok tesekkur ederiz bu guzel bilgi icin.Şahsen bilmiyordum reklamların engellendigini.Telefon icin Root atma programlarınin herhangi biriyle çozebiliriz yani.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Mayıs 2017, 11:57 | Mesaj No:3 |
15 Kasım 2011 |
Telefonlara göre değisir demissiniz afedersiniz ewet000
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
12 Mayıs 2017, 11:43 | Mesaj No:4 |
Rica ederim. İnternette telefonunuzun markasını yazarak uygun programı bulabilirsiniz. mesela l2 g2 root ... gibi. Benimki rootlu ve ben hiç reklam görmüyorum...
| |
12 Mayıs 2017, 14:22 | Mesaj No:5 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
benim ki Nokia 820 lumia benimkini hiç bişi kapsamıyor sanırım,, uygulamalar bile çoğu yok idare edeceğiz artık,,,:-)
|
12 Mayıs 2017, 17:54 | Mesaj No:6 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Yoksa risk almak istemiyorum. Kasma yavaşlama yaşamamak adına. Yükledikten sonra begenmezsem silerim diye düsünmüstim ama yorumlar programi silemedikleri yönunde. Sizin yorumunuz nedir?
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
17 Mayıs 2017, 17:25 | Mesaj No:7 |
Samsung Galaxy Note III Nasıl Root Yapılır? | Mehmet Emin Ertemür veya muhendisbeyinler.net/galaxy-note-3-root-yapmak Burada anlatılmış. Bunu yapmadan önce her şeyinizi yedekleyebilirsiniz. Memnun kalmazsanız telefonu fabrika ayarlarına döndürüp yedeği yükleyebilirsiniz. Yapmayı bilmeyenler veya ne olduğunu bilmeyenler atıp tutarlar ve menfi şeyler söyleyebilirler. Tabii her telefon için nasıl bir performans doğuracağını bilmem ama kimse telefonu yavaşlasın diye uğraşmaz. Bu vb. şeyler zaten daha hızlı ve kullanışlı olsun diye yapılıyor. Programı silebilirsiniz hatta sistem programlarını bile silebilirsiniz (telefon, mesaj gibi...) Yine de çekiniyorsanız başka programlar deneyip reklamları engellemeye çalışabilirsiniz... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |