|
Konu Kimliği: Konu Sahibi gosetsuke,Açılış Tarihi: 18 Aralık 2017 (19:38), Konuya Son Cevap : 18 Aralık 2017 (21:26). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Aralık 2017, 19:38 | Mesaj No:1 |
Bir Projem Var! Bir Projem Var! Arkadaşlar Selam' un Aleyküm. Ben Ankara ' da İngilizce Öğretmenliği yapmaktayım. Ayrıca yan Branş olarak da grafikerim. Ben boş zaman buldukça islami ilimleri araştırıyorum ve keyif veren içerikleri stokluyorum. Geçenlerde 7 yıllık birikimim olan Animasyon Yapma yeteneğimi islami ilimler bazen de müspet ilimler için kullanmak istedim. Projelerim; Mesnevi Tasavvuf Eski Türk-İslam kitapları (Kutadgu Bilig ile Elhamdülillah Başladım) Dil Bilimi Padişahlarımızın animasyonu Allah dostlarının hayat hikayeleri vs. | |
Konu Sahibi gosetsuke 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sizler için soru-cevap videoları hazırladım.... | Soru Cevap Arşivi | gosetsuke | 0 | 1060 | 04 Ocak 2018 11:08 |
Bir Projem Var! | MultiMedya-İzleme Vb | nurşen35 | 3 | 1398 | 18 Aralık 2017 19:38 |
18 Aralık 2017, 20:42 | Mesaj No:2 |
ticari kazanç için mi destek istiyorsunuz? abone ne demek? reklam mı vermek isyorsunuz anlamadım ? biz ne öğreneceğiz ? Merak işte moderatörler bilir anladılarsa cevap verirler. Başarılar diliyoruz. | |
18 Aralık 2017, 21:03 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Aleyküm selam hoşgeldiniz..Hayırlı olsun....Youtube de abone sayınızı arttırmak için, sitemizde böyle bir post asmanız doğru değil. Projeniz varsa youtube videonuzu paylaşırsınız.. Fikrinizde güzel Animasyonlarınız da. Paylaşın izleyelim. Bunun için forumu ticari kazancınıza reklam aracı olarak kullanamazsınız...Bu konunun altından youtube videolarınızı paylaşın..İzleyen izler..Beğenen beğenir..Abone olan olur... Olması gereken budur... Yolunuz açık olsun..Youtube videolarınızı paylaşabilirsiniz her daim...Selametle...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
18 Aralık 2017, 21:26 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Youtube adresini tam vermediğiniz için video açılmıyordu. Bu videoyu paylaşmak istediniz sanırım.. Hoşgeldiniz , paylaşımlarınız forum kuralları çizgisinde olması temennisiyle..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |