|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 25 Temmuz 2012 (23:59), Konuya Son Cevap : 26 Temmuz 2012 (22:37). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | ![]()
Geçen senelerde de diyanet takvimine göre erken açıldığı , insanlar orucunun erken bozulduğu ve diyanetin iftar vaktinden yaklaşık 30 dk. sonra oruç açılması gerektiği görüşleri vardı. Şimdi geç açılmasını bırakın Abdülaziz Hoca erken açtırmaya çalışıyor ![]()
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | ![]()
Böyle toplumlar ne zamanki İNANÇLARINI ,MERCİLERİN VE KİŞİLERİN TEKELİNDEN kurtarmayı öğrenip,kuranı anyarak ve anladığını yaşamına aktarmaya çalışırsa,hakikati görecek ve rabbimizde demiyor mu,DİLEYEN DOĞRU Bİ YOL BULACAKTIR,....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
![]()
fecr abi doğru diyor ama ben dün müfid yükselle konuştum o diyorki a.bayındır yanlış kafam oldu keledoş. eğer süleymaniye vakfının yayınladığı vakit listesi doğruysa benim yatsılar ve sabahlar güme gitmiş hayır000
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | ![]()
Korkma ne namazın ne de orucun güme gitmemiştir. Niyetini halis tut
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
günahımız onların boynuna artık ![]() her sene muhakkak aynı tartışmalar yaşanıyor ve malesef yıllardır bir çözüm bulamıyorlar..milletin aklı karışmış durumda..ilk günden başlıyorlar programlara almaya konuşuyolar ama çözümyok son güne kadar böyle gidiyor |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Çok Sert ''İsrail'' Açıklaması | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 0 | 13 Mart 2019 12:27 |
Oruç sadece açlık mı çekmektir ? yoksa en mükemmel oruç nasıl olabilir ? | NUR | Oruç-Ramazan | 2 | 03 Temmuz 2014 13:13 |
DİB basın açıklaması | mehmet akif2 | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 17Haziran 2014 23:28 |
Diyanet'ten Mevlit Kandili Açıklaması | Medineweb | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 10 Ocak 2014 20:15 |
Basın Açıklaması | RemLe | Diyanetten Duyurular/Haberler | 0 | 25Haziran 2013 15:01 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|