|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 01 Ocak 2016 (15:28), Konuya Son Cevap : 17 Aralık 2022 (23:49). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() "Kartopu pastası " Malzemeler; PANDİSPANYASI İÇİN: 3 su bardağı un 5 adet yumurta 1 su bardağı süt 1,5 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya KREMASI İÇİN: 1 litre süt 2 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı un 1 adet yumurta 1 paket vanilya 2 paket krem şanti ÜZERİ İÇİN: 3 su bardağı hindistan cevizi 80 gram bitter çikolata Yapılışı; Şeker ve yumurtaların akları birlikte çırpılır. Üzerine süt, sıvıyağ, yumurtanın sarıları, kabartma tozu, vanilya ve unu da ilave edilerek çırpılmaya devam edilir. Fırın tepsisi yağlı kağıtla kaplanır ve karışım dökülerek 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir. Kreması için süt tencereye, ateşe alınır. İçine nişasta, un, yumurta, şeker ve en son vanilyası konularak ateşten alınıp soğumaya bırakılır. Pişen pandispanya fırından çıkartılıp ılıdıktan sonra çay bardağıyla yuvarlaklar kesilir. Her yuvarlağın arası kesilerek ikiye bölünür. Soğuyan krema iki yuvarlağın arasına sürülür. Tüm keklerin sürümü bitince geriye kalan kremanın içine krem şanti koyularak çırpılır. Ve krema iki katlı keklerin etrafına sıvanır. Kekler hindistan cevizine bulanarak sunum kabına alınır. Bitter çikolata benmari usulü eritilir ve pastaların üzerinde gezdirilir "Alıntı" Afiyet olsun...
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 348 | 01 Kasım 2024 20:21 |
![]() | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3793 | 16 Nisan 2024 23:11 |
![]() | Salatalar | su damlası | 0 | 205 | 17 Mart 2024 18:01 |
![]() | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 258 | 17 Mart 2024 17:56 |
![]() | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 243 | 16 Mart 2024 15:39 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
ısmarlayan yok abla evde de yapan yok ![]() midemiz doymadı belki abla ama gözümüz doyuyor yolladıgın tatlılarla ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() yok öyle hazırı beklemek ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 | |
20 Mart 2014 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | ![]() Ne güzel işde iddalıyız bakıyorum ..yaparsan eğer burayada ekle görelim bizlerde can ![]() Yengemize acil şifalar ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 | |
20 Mart 2014 | ![]() Alıntı:
![]() Allah razı olsun .. Dısarda kar topu yapacam üzerine pekmez dökecem Olacak sana Kartopu pastası ![]()
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
![]() Bende gerçekten inandım ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |
Hadi gene iyisin islaminesil kar yağdı ![]() Yapıver pastani artık ![]() En güzel pasta tarifi senden pank/
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | ![]() Bu sene kar yok pasta da yok dermişim ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ey "İnsanlıktan" istifa eden "İnsanlık! "/Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | Muhsin Arslan | 23 | 21 Eylül 2023 08:37 |
"Ecir" olmakla " esir" olmak arasında sıkışan insan | suhtem | Makale ve Köşe Yazıları | 10 | 03 Ekim 2021 16:14 |
EŞİNİ "EV"E BAĞLAYAN ve Evi "Mutluluk Yuvası" Yapmayı Başaran Kadınlar | KuM TaNeSi | Evlilik-Nikah Konuları | 17 | 28 Ocak 2020 15:05 |
"imam sarığı pastası" | su damlası | Pastalar | 0 | 09 Temmuz 2015 00:51 |
""Müşrikleri Tekfir Etmemek/Onların Kafir Olduklarından Şüphe Etmek"" | kamer34 | Tevhid Ve Şirk Konuları | 9 | 14 Mart 2014 00:27 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|