|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Armagan,Açılış Tarihi: 08 Mart 2010 (00:06), Konuya Son Cevap : 08 Mart 2010 (00:06). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mart 2010, 00:06 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | Cennet_Cehennem Cennet_Cehennem Cennet cehennem vurusur vurusmakta beyan var cehennem der ben üstünüm bende Fir'avn_Hamam var Cennet der sen ne dersin?sözü bilmez söylersin Sende firavn olsada:bende Yusuf Kenan var Cehennem der ben üstünüm bende cimri kullar var Cimrilerin boynunda atesten zinciri ceken var Cennet der ben üstünüm bende peygamberler var Peygamberlerın yanında Kevser huri ve gılman var Cehennem der ben üstünüm bende kafır inkarcılar var kafir inkarcı yanında türlü azap atesi var Cennet der ben üstünüm bende mümin kullar var müminlerin yanında çesıt çesıt nimet var Ceyhennem der ben üstünüm bende zalım kullar var Zalımlere vermek için bircok zehır zakkum var Cennet der ben üstünüm bende alım kullar var Alimlerın gönlunde ayet hadıs Kuran var Cehennem der ben üstünüm bende münafıklar var Münafıkların boynundakı atesten tasmaları ceken var Cennet der ben üstünüm bende Alllahı anan kullar var Allahı anan kulların gönlunde zikir ve Allah sevgısı var Cehennem der ben üstünüm bende namaz kılmayanlar var Namazı kılmayanların boynunda yılan ile çiyan var Cennet der ben üstünüm bende ALLAHın cemalını görmek var Cemalıni gösterecek olan Rahım adlı Rahman var Cehennem o zaman dık durdu Cennetten özür diledi Kul hoca ahmet ne bıldı Bildirici YEZDAN var beyan:acıklama acıklık fir'avn:mısır hükümdarı haman:mısır hükümdarı fıravunun veziri kevser:Cennette bir ırmak adı gılman:köleler cennette hizmetcılık yapan erkek cocuklar zakkum:cehennemde buılunan ve cehennemdekılerın meyvesını yıyecegı bır agac münafık:iki yüzlü ihanet eden yezdan:Cenabı HAK |
Konu Sahibi Armagan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Anne... | Resim/Karikatür | su damlası | 4 | 2055 | 14 Mayıs 2010 18:38 |
Yorgun düştü bu gönlüm! | Şiirler ve Şairler | Armagan | 0 | 2434 | 14 Mayıs 2010 12:02 |
İki namaz birleştirilir mi ? | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Medine-web | 1 | 2070 | 14 Mayıs 2010 00:46 |
ZOR İNSANLAR GÖNÜL YORGUNLUĞUNA SEBEB OLUR | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1902 | 08 Mayıs 2010 01:43 |
Firtina... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1704 | 07 Mayıs 2010 03:04 |