|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2014 (12:29), Konuya Son Cevap : 29Haziran 2019 (19:45). Konuya 75 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Temmuz 2014, 12:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ev hanımları için medineweb den pratik bilgiler (: ev hanımları için medineweb den pratik bilgiler (: bu seneyi ev işleriyle ve mutfakla haşırneşir olarak geçirince pekçok pratik bilgi biriktirdim bende sizlerle bu bilgilerimi bu başlıkta paylaşmak istedim malum sınavlar ve ramazan derken bayram yaklaşıyor ve temizlik işleri hepimizin başında [B] ilk olarak keşfettiğim cif yani yüzey temizleyici + poşet eminim pek çoğunuz ne poşeti diyorsunuz bildiğiniz market poşeti poşeti elinizde sünger gibi sudan geçirip tutun üzerine cif damlatıp çelik olan yüzye sürün ve ovun hepsi bu inanılmaz bir temizlik elde edeceksiniz banada dua edin buarada malum dgs yaklaşıyor ya hani duadan başka isteğim yok
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 199 | 14 Ekim 2023 14:09 |
yeniden merhabalar | Serbest Kürsü | KardelenGül | 12 | 5245 | 27 Eylül 2018 19:05 |
2014 kpss için konu dağılımı | KPSS İstişare/Sohbet | nurşen35 | 1 | 2974 | 11 Ağustos 2014 14:31 |
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: | Pratik / Faydalı Bilgiler | Allahın kulu_ | 5 | 4206 | 11 Ağustos 2014 13:07 |
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin | KPSS İstişare/Sohbet | Mihrinaz | 9 | 4059 | 11 Ağustos 2014 12:21 |
10 Temmuz 2014, 12:40 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (:
Bende karbonatla kuvetteki yaglari silmistim bitmis limonun ustune dokun ovvmadan isrgteseniz suprge ile fircalayin allah kolaylik versin kardesim sizde bana dua edin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
10 Temmuz 2014, 12:46 | Mesaj No:3 |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (:
]dondurma kaplarını dolap düzenleme için kullanıyorum,hem aradıklarımı kolay bulurum hemde daha düzenli durur
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
10 Temmuz 2014, 12:50 | Mesaj No:4 |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: [COLOR=#141823][B]et suyumu kendim yaparım et,kemik haşladım,tane karabiber de koydum,sürahiyle buz poşetine doldurup difrize koyuyoruz
10 Temmuz 2014, 12:59 | Mesaj No:5 |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (:
[B]maydanoz çok çabuk sararan bir bitkidir .bunuda alır almaz güzelce yıkayıp kurutun incecik doğrayıp,isterb.dolap poşetine isterseniz benim gibi kaplara koyup difrize atabilirsiniz.hem paratik hemde israf etmeden faydalanmış olursunuz.bilenleriniz ve yapanlarınız mutlaka vardır ama bilmeyenlere yol göstermiş oluruz
10 Temmuz 2014, 13:12 | Mesaj No:6 |
Et suyu iyi fikirmis makberim allah razi olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
10 Temmuz 2014, 13:17 | Mesaj No:7 |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: AMİNN CANIM, HEM PRATİK OLUYOR HEMDE TABLET GİBİ TEK KULLANIMLIK OLUYOR
10 Temmuz 2014, 13:21 | Mesaj No:8 |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: camları kolay silmek için cam silme suyunuza kremsiz şampuan varsa yada bebe şampuanı damlatın ,,silin kurulama derdi olmaz . toz alırkende beze bir kaç damla bebeyağı damlatıp cilalarsanz mobilyada toz tutmaz.aklıma gelen bilgileri yazarım sizlerde bildiklerinizi eklerseniz bilgimizin zekatını vermiş oluruz canlar
10 Temmuz 2014, 13:27 | Mesaj No:9 |
Camlari ben loc ile siliyorum parlatmasi zor olmuyo bu daha iyiymis masallah canim cok bilgilisin bende camasirlara yumos yerine sirke koyarim havlular yumusacik oluyo hem camasra hem makinaya faydali
10 Temmuz 2014, 13:35 | Mesaj No:10 | |
03 Mart 2012 | Cevap: ev hanımları için pratik bilgiler (: Alıntı:
canım elimden geldiğince pratik yöntemleri araştırıyorum bildiğim şeylerin yanında bilmediğim o kadar çok şey var ki loc artık kullanmıyorum bir ara satışınıda yapıyordum ama artık para tuzağı diyorum sirkeyi hem çamaşır hemde bulaşık makinasında kullanıyorum evet bende yumuşatıcı asla eve sokmuyorum .egzama olduğumda doktorum uzak durmak gerek demişti. evde kendi sıvı sabunumu kendim yapıyoum.kalıp zeytinyağlı yada normal kalıp sabunu rendeleyip üzerine kaynar suyu döküp bir gece bekletince sıvılaşıyor bunu el yıkamada kullanmak daha hijyenik .rende kalıp sabunla ve bir kaşık şekerle tüller çok güzel beyazlar ve kırışmaz aklıma gelenleri yazsam akşam olur sanırım ama dgs testlerim beni bekler
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |