|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2014 (12:39), Konuya Son Cevap : 22 Ocak 2019 (16:43). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | ![]()
Hocam sitenin asci lazimsa ben varim komse tslip plmason diye sahurda yaziyorum ![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | ||
Durumu: ![]() Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() kabuklarıda dahil evet ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:13 | |
03 Mart 2012 | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Durumu: ![]() Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | ![]()
Memlekete gitmeden önce buzluğa limon atmıştım gelince onları nasıl olacak bi deneyeyim dedim ve bu tarifi uygulamıştım ve sonuç mükemmel oldu kabuklar acı tat vermiyo farklı bi aroması oluyo deneyin ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
![]() Alıntı:
![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
03 Mart 2012 | ![]() ![]() kendi tarifim ![]() ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
03 Mart 2012 | ![]() beğenmenize sevindim hanımlar ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
makbergülü erik suyun da harika görünüyor eline sağlık
|
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
03 Mart 2012 | ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:20 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
Aynı usulle portakal suyu hazırlayablirsiniz; kıştan buzluğa portakal atın.. Bir portakalla mis gibi portakal suyunuz olsun.. İçine atacağınız limon tuzu rengini şahane yapacaktır. Yaza çok var elbette, ama portakal için kıştan hazırlık yapmanız gerekiyorewet000
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yanlış mı yaptım? | melis | Şiirler ve Şairler | 4 | 15 Kasım 2022 17:03 |
Medineweb.net le nasıl tanıştınız :) | Medineweb | Anket'ler-Röportaj'lar | 33 | 12 Şubat 2022 15:58 |
medineweb nasıl kuruldu :) | Medineweb | Forum Etkinlileri | 22 | 10 Şubat 2022 20:45 |
"Enfes Limonata Bir Kere Yap İç Bir Daha Dışarıda Limonata İçemeyeceksin /medineweb | su damlası | Salatalar | 0 | 30 Mayıs 2018 18:52 |
Nerede hata yaptım, zafiyete kandım, yaralandım/Mustafa Cilasun | Mustafa CİLASUN | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 23 Temmuz 2013 13:13 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Hamd, göklerde ve yerde olanların tümü kendisine ait olan Allah'ındır; ahirette de hamd O'nundur. O, hüküm ve hikmet sahibidir, haber alandır. (sebe-1) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Kim Allah Teala için sever, Allah Teala için buğuz eder, Allah Teala için verir ve Allah Teala için (kötülüğe) engel olursa muhakkak ki iman kemale ermiştir. |
iyyake nabudu'yu Uygula ki we iyyake nestein yüzün olsun Muhsin Arslan |
|