|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 08 Temmuz 2019 (13:16), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2019 (08:45). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() Valla söz konusu ene olunca hiç birşey normal olmuyor ![]() Her daim espriye, gülmeye gülümsetmeye açık. Duymamış okumamış olayım böyle bir mesajı.. Sen gibi duygusal olup herşeye duygulu bakınca çalışmayan matkaba bile üzülüp, incittiğini düşğnebiliyor demekki ![]() Siz yazdınız hem güldüm hem uyguladım..Çok inatlaştım ellerimi mahvetti. Te o kadar... Ebû Ömer hoca görmesin derse çağırır şimdi ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | ![]()
Kolay gelsin Mihrinaz, ustalara mı kızdın ?! ![]() Ben de kızınca kolları sivadigim olmuştur.! açamadiysan; çizgili kısmı sabit tutup kafasını çeviriyorsun içine ucunu yerlestirince , ters tarafa kafasını çeviriyorsun. ![]()
__________________ |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Baş editörüm kolay gele ben hiç anlamaz bu işlerden bedia hocanın tavsiyesinide dene olmadı erbebına bırak askıya al en güzeli ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
![]() ![]() Ustalara kıza kıza öğrendik hocam.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 | |
![]() Matkabı bozdum diye üstüme kalmasa iyi.)))
![]() |
![]() | Mesaj No:26 | |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
![]() |