|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 08 Temmuz 2019 (13:16), Konuya Son Cevap : 10 Temmuz 2019 (08:45). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Temmuz 2019, 15:12 | Mesaj No:11 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
08 Temmuz 2019, 15:24 | Mesaj No:12 |
15 Kasım 2011 | Bu da hayatın içine dair bir soruydu hocam. Bildiğinizi paylaştınız sağolun.Siz devam edin derse. Zamanınızı almayalım..O matkabın ucunu çıkarıp duvarı delmeden gelmicem Belki birileri de bir yerlerde aynı sorunu yaşıyordur.)) Evet matkap ucu nasıl değişir? Bilgi olarak birisi paylaşsın gayet iyi olur..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Temmuz 2019, 20:27 | Mesaj No:14 |
15 Kasım 2011 | Aynen öyle hocam; Günlük ev işleri (sil-süpür-yıka-as) yemeği yaptık, çayı demledik, bozuk yerlere el attık, çocukların etütleri yapıldı e sıra derse ancak geldi. Araya daha neler sıkıştırdı daha marifetli çalışkan nisa gurubu bilemem..Hayatın günlük akışını durduramayız...Bir işi bitirince diğerine... Bu arada bıraktım matkabı. Bi yeri paslı ama neresi bilemedim..Sahibine sorarım artık. Öğrenince dönerim size. Şimdilik by pas yapıp gördük işimizi.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Temmuz 2019, 20:53 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
Bende resim atmayı beceremedim gene. Bölgemizde yaz okulu yapıyoruz. Yaz okulu etkinliğinde OKULU Denetlemeye etkinliğine eşlik ettik. Çocuklara satranç biraz öğrettik. Satrançta iddialıyım. Dileyen kardeşlerle onlyn oynayabiliriz bu arada. Okulun resmini atmayı beceremedim. Gene twitter dan atsam oradan buraya atarmisiniz. |
09 Temmuz 2019, 00:08 | Mesaj No:16 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Sonuç ne oldu sayın yöneticim,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
09 Temmuz 2019, 01:12 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Sonuç ne olsun ,iki şamar atti sonra dişleriyle çıkardi ..ma/hcup000/ Bak daha bisey sorma sukut bacım bende yazmıyim ,yoksa sıra bize gelecek pank/
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
09 Temmuz 2019, 13:57 | Mesaj No:18 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Bazen takılıyor öyle makineler, İş yerinden bilirim bizim de işimiz de vardı hava makinesi bir de matkapla,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
09 Temmuz 2019, 14:02 | Mesaj No:19 | |
15 Kasım 2011 | Matkabın o uç kısım paslanmış galiba, açılmıyor.Bizde nemden insan çürüyor deyip sahbinin gelip bakmasını beklicem.)) Bıraktım kenara. Kendi yöntemimle geçici olarak hallettim diyelim.))) Alıntı:
Elektrikli aletler inatlaşmaya gelmiyor Allah muhafaza ))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
09 Temmuz 2019, 15:54 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Sende haklısın,, Bazen , çok komik gelen bir söz ,artık komik gelmediği gibi acı da verebiliyo sana.. Bazen ,düşünmeden yazdıgımız başkasının kalbini de kırabiliyo , Bâzen de sözlerinle yanlızlaşabiliyorsun ,, Ve bazen sadece diyorsun ki , Rabbim hiç bir gönlün kırılma sebebi eyleme beni .. Amin.. Yazma gereği duydum ,kırdıysam affola...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |