|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2022 (13:18), Konuya Son Cevap : 05 Kasım 2022 (19:58). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Çamaşır Makineniz Sigorta Attırıyorsa... Bizim evin en yaşlı aleti çamaşır makinesi. Kayışı koptu. Servisle 2 kere ugraştık git gel rutine bağlayınca, zaten gözden çıkardk deyip kendimiz el attık. Makineyi kurtardık.💪 Bu parçalar rahatlıkla bulabileceğiniz parçalar. Youtube de incelikli anlatılmış adamın kolu ameliyatliydı ben taktım kayışı mesela ![]() Şimdi ise düğmesine basar basmak sigorta attiriyor. Söküp takmak bağımlılık yaptı biraz kurcaladim ![]() Rezistans yani ısıtıcıda zamanla delinme, kireçlenme herşey oluşabiliyor. Bu da sigorta atmasina sebepmiş. Makinenin düğmesine bastınız sigorta attiysa makineniz benimki gibi emektarsa buyurun size link [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bosc marka ise [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hafta sonu etkinliğim belli oldu ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 1 | 13 | 05 Mart 2025 23:23 |
![]() | Tesettür Konuları | Mihrinaz | 6 | 31 | 04 Mart 2025 14:17 |
![]() | Oruç-Ramazan | Mihrinaz | 3 | 61 | 01 Mart 2025 22:21 |
![]() | Eserler/Yazarlar | Mihrinaz | 1 | 52 | 28 Şubat 2025 20:27 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Mihrinaz | 1 | 39 | 28 Şubat 2025 17:37 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
On parmakda yirmi marifet hocam yok yok teknik servis elemanlığamı başladınız ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() Olaki başınıza dert açarsa illa biz hanımların anlamasina gerek yok dimi? Adama diyeceksin dur youtube de vardır deyu. O ilgilenecek mesela. Yok eğer iki taraflı yoksa gelsin servis yada yenilere yol açın.)) Şu süreçte gözümüz gibi bakıyoruz aletlere ya neyse ![]() Benim makine sal beni lütfen bir düş yakamdan diyor.)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Muzaffer Ustam ![]() ![]() Ya abla uğraşma kurban olam git bi usta çağır yada yenisini alsın eniştemis ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Şunu test etmiş olduk: 22 yıldır ülkeyi bir baştan bir başa gezmiş, bütün su çeşitlerini görmüş bu makinede Calgon hiç kullanmadım gayet uzun yaşadı ve kireçte olacak o kadar cinsinden. Yukardaki videodan resmen kireç kayaları çıkardılar. Demek calgonsuzda oluyor. Ben eniştene bir güzel kıyarım sen merak etme[emoji6]. Benim kafa karışık alakasız işlerle meşgulüm bu aralar ![]() ![]() Artık taktı taktı takamadı elde yıkarım değil herhalde ![]() ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Cırt sesiyle Ace reklamindaki Ayşe teyze bir Makineniz uzun yaşar calgonla daki uzman abimiz iki Sen üç ![]() ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 | ![]()
120 tl ye rezistans aldık, taktık. Son model makineleri de gezdik. Kurutmalı yıkamali havalandirmalı karar da verdik. Olmazsa alırız derkeeeennnn. Makine şu anda yorgan yıkıyor[emoji52] En beğenmediğin makine 8 bin liradan başlıyor iyiye doğru 20 bin arası. Kurtarmak iyi oldu[emoji55][emoji120]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
yeni makinalar az su kullandıklarından hiç güzel yıkamıyorlar çok samimiyim alla pulla eskisi ile idare et ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
RAMAZAN'ın Son Günlerini Çamaşır Suyuna Bulamayalım/Medineweb | Mihrinaz | Oruç-Ramazan | 3 | 14Haziran 2017 19:54 |
Millete Çamaşır Sodalı Süt İçiriyorlar | Medineweb | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | 0 | 21 Temmuz 2012 00:00 |
Çocuklara Sigorta | İmamHüseyin | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 13 Nisan 2009 17:41 |
Sigorta, kasko yaptırmak ve sigorta da çalışmak caiz midir? | NUR | Soru Cevap Arşivi | 2 | 09 Nisan 2009 02:14 |
Sigorta soru ve cevaplar (fetva) | KuM TaNeSi | Soru Cevap Arşivi | 0 | 09 Nisan 2009 01:40 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|