![]() |
Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Gazi üniversitesi "Güzellik ve Ciltbakımı" branşında uzmanım Saç ve Cilt hakkında problemlerinizi /sorunlarınızı iletin yardımcı olayım. |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb ilginç bir sevgili Güzin ablanın Medineweb''cesi:) medineweb amacından kayıyormu nekimseye-söyleme000 |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Hayır efendim medineweb amacından kaymıyor ben Allah rızası için kardeşlerime yardımcı olmak istedim sadece herkesin fikiri kendinedir efendim . |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Alıntı:
cilt bakımının siteye sakıncası nedir açıklar mısınız? |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Alıntı:
|
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb çok sevinmiş gördüm sizi.. düşünceli000 |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Nas teşekkür ederiz yardımların için. |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb Evet sorusu olan yok sanırım kimse bişey yazmadığına göre |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb yeni katıldım ve başlığı görünce sormak istedim ben beyaz tenliyim ve güneş beni fazlasıyla etkiliyor yanmak yerine kızarıyor cildim özellikle yüzüm ve kaşinıyor biraz yanabilsem beyazlığım biraz kaybolsa istiyorum sadece birazcık bunun için napabilirim bu kızarmalardan ve kaşıntidan nasık kurtulucam sert rüzgar bile beni resmen carpıyo sebamed(45)kullanıyorum oda kızartmasın diye yardım istiyorum ağlayan000 |
re: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim/Medineweb ilgilenen uzman arkadaşımız bi süre aramızda olmayacak..bir dermetoloğa görünmeniz en sağlıklısı;) |
SAAT: 03:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.