![]() |
Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Değerli medineweb üyeleri formumuza üye olurken herkes ismiyle üye olmuyor rumuzlarımız farklı farklı neden bu rumuzu sectiniz neden başka birşey değilde bu?paylaşalım RUMUZUNUZUN ANLAMI NE?? mesela benimki kendi adım başka isim kullanma gereği duymadım :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Kelime anlamı: Bir şeyin sonucundaki tehlikeyi haber verip sakındırmak, uyarmak, dikkatini çekmektir. Korku verip uyanık kılmak demektir. İnsanları uyarmak sakındırmak adına seçtim. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) KAMER arapçada ay demektir ayrıca kamer adında kuranda birde sure vardır kamer/34- Biz de onların üzerine taş yağdıran bir kasırga gönderdik. Yalnız Lût ailesini (bu azabtan ayrı tuttuk;) onları seher vakti kurtardık; |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Abdulmelik benim 1.sıradaki çocuğumun adı. |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Abdulmelik abi 1. dediğinize göre 10 15 çocuğunuz olmalı maşaallah :) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Alıntı:
|
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) leylamı ararken mecnun oldum gülümseyen000 ondan Ağzı-Açık000 |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) berfucemed kar ile buz beni anlatan bir kelime oluğu için |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) Siz neden şu an kullanmakda olduğunuz rumuzu seçtiniz:) |
Cevap: Neden bu rumuzu seçtiniz??:) ismim olduğu için bende seçtim |
SAAT: 14:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.