![]() |
Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? El Ehzer'e giriş şansım olsaydı orada Kuran Araştırmaları ile ilgileniyor olurdum...Takdir_İ İlahi tabiiki...Ya da Medine_i Münevvere'de Üç aylar vesilesiyle itikafa girmek... Muhteşem olurdu... |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? kitap okurdum t.v. izlerdim ne biliyim başka uğraşla zaman harcardım |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? fotografcılıkla daha fazla ılgılenırdım. fotgraf cekmeyı cok sevıyorum. veşimdi şuan olmasaydı kütüphane üyeliğimi silmek üzere oldukları için kıyametı koparırdım:)) |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? oturur interneti hayatımda oldurmaya çalışırdım...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha çok kitap okurdum... |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? bencede herkes daha gerçekçi şeyler yazsın !! yazsınki bizleri de böyle uğraştırmasın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internetim olmasaydı şimdi burda olmazdım.. nerde mi olurum Mevla bbilirr :) |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? ŞU AN İNT OLMASAYDI İNT OLMADAN ÖNCEKİ YAPTIĞIM İŞLERİ YAPARDIM ŞU AN YAPTIĞIM İŞLERDE DAHİL : TV İZLEMEK , ŞİİR YAZMAK , MÜZİK DİNLEMEK V.B GİBİ!!!!!!!!!!!!!!!...... BENDE İLAHİYAT OKUYUP DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ OLMAK İSTERDİM AMA NASİP DEĞİLMİŞ TEMBELLİĞE VURDUM NEYSE SELAMETLE KALIN |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? ben kesinlikle ya tv izliyo olurdum yada eskıden toplantılara daha çok katılırdım yani dini sohbetlerin olduğu toplantılardan bahsediyorum ama iyiki var net için zaralı fln diyorlar ben her zmn şunu savunurum sen kötüye kullanmassan her şey sana hizmet eder |
Cvp: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? Kitap okurdum %99,5 :) |
Cevap: Şu An Hayatınızda İnternet Olmasaydı Ne Yapıyor Olurdunuz??? güncellllllll :) katılımları bekliyoruz. |
SAAT: 07:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.