![]() |
İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... internetin faydası, zararından çok internetin zararı, faydasından çok faydalı, zararını görmedim Bana hep zararı oldu Bana sadece faydası oldu Katılmıyorum Diğer hangisi sizce??? |
Yağmur'ca inciler Bıçak & ekmek olayıdır internet !... Adam da doğrar , ekmekte... şunu keşf ettim, insanlar yaşadıkları islamı değil, yaşamak istedikleri islamı savunmaktalar!! Amerikan icadını, önce kendime, sonra islama hizmet için kullanmaktayım akledenlere öğüt olarak bu yeter... Internette chat değil "cihad" gayretinde olmayanlara tek kelimem var : yazık!..... arayanlar burada mevlasını da bulur, belasını da, belalısınıda !... Faydasını_zararını getirisini götürüsünü herkes kendisine ve nefs'ine göre değerlendirmelidir.!... syglr..... yağmur |
Cvp: İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... Kendi görüşlerine "inci" diyeni de ilk defa görüyorum. Bırakın da görüşlerinizin inci mi, mercan mı, deniz anası mı olduğuna okuyanlar kara versin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... Görüşlerimi begenmediniz demekki :) Sizin internet hakkındaki görüşlerinizi alalım :) |
RE: İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... İnternet Suya Yazı Yazmaktır. |
Cevap: RE: İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... kişinin kullanımına bağlı bir çeşit çamur diyelim nasıl şekıllendirirsen o şekli alır . |
Cevap: İnternetin bize Faydaları ve Zararlarını yazalım... İnternet bir hayalden ibarettir, tek gerçeği harcadığın vakittir. |
Fayda ve zarar her alanda vardır.Zararı olması onu yasaklı hale getirmez. Önlem alırsınız kullanırsınız. Konunun açıldığı evvellerde internet kız tavlamak, chatleşmek içindi anlaşılan:) Değişen bişey yok tabi. Ama hayatımızın merkezine girdi. Sağlık işlemlerinden alın, market ve her türlü ihtiyaç internetle yapılıyor. Eğitim, iş online yapılıyor. İnternetsiz cebin varsa sen bir hiçsin dostum :) Bakanların yeni icraatları, istifalari, tehditleri, pislikleri hep internet aracılığıyla yapılıyor. Bu kötü tarafı tabi:) Çok zararlı zaman kaybı bilmem ne demek varlığını inkar etmekle aynı. İnkar etmeyin faydalı şekilde kullanın. |
SAAT: 10:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.