![]() |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? tüm afrika ülkeleri..özellikle suud,mısır.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? beklenmedik bir cevap olacak ama ben avrupayı gezmek isterdim |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Ne kadar arap ülkesi varsa hepsini gezmek isterdim.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? imkan olsaydıda hazreti insanın gönlüne girseydim ve oradan da enfüsünde damıtılıp mavereya geçseydim o zamanın an dahilindeki alemi seyirde seyretseydim o bilinmeyenleri.. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Ahirzaman ülkesini gezmek isterim . Ama ne ala............. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? İRAN |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Tabiiki Mekke ve Medineyi münevvereye bir daha gitmeyi isterdim.Rabbim bütün müslüman kardeşlerimizin o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin.oranın manevi duygusu kelimelerle anlatılmaz.ancak oraya gittiğinde o manevi duyguları hissedersiniz.dünyanın hiç bir yeri o kadar güzel değildir.kabede binlerce kişiyle namaz kılmanın manevi duygusu inanın analatılmaz ancak yaşanır.sevgili kardeşlerim inşaallah sizlerden gitmeyen olduysa mutlaka gitmelerini isterim,ALLAH'ın izniyle selametle. |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? aaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah cemalullaaaaaaaaaaaaah |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? Alıntı:
Aynen ben oraları göreim yeter başka birşey istemem.. Allahım bizede nasip et ne olur dua edin... |
Cvp: EN cok ziyaret etmek istediğiniz ülke? rabbim inşaallah o mübarek yerleri ziyaret edip görmeyi ,bütün mü'min kardeşlerimize nasip eder.ALLAH'ın izniyle.esselamu aleykum. |
SAAT: 22:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.