|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 07 Nisan 2012 (11:06), Konuya Son Cevap : 15 Kasım 2023 (12:49). Konuya 112 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26 Mayıs 2012, 09:47 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Domates Ağacı - Çin'in doğusudaki Shandong eyaleti Shouguang düzenlenen uluslararası sebzecilik Bilim Teknik fuarında yılda 3 ton ürün veren domates ağacı tanıtıldı. Çin üniversiteleri ve bilim adamları toplumu bilgilendirerek tonlarca domatesin ağaçta da yetişebileceğini ve bir domates ağacı olanın ömür boyu gelire sahip olabileceğini ve çoğalan dünya nüfusunda dünyada açlık ve kıtlığın önlenmesinde ve ekonomik kalkınmada tarımsal gelişmenin büyük önem taşıdığını açıkladılar.'' Yılda 3 ton mahsul veren domates ağacını 2 bin kişi ziyaret etti.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
26 Mayıs 2012, 18:40 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Alıntı:
:(( ne zulümler yaşanmışda haberimiz yok | |
27 Mayıs 2012, 17:09 | Mesaj No:23 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar idare et hocam
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
27 Mayıs 2012, 17:41 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Amerikalı gazeteci Afrikalıya sorar: Siz niye bu kadar aç ve yoksulsunuz? Gazetecinin garip, biraz da naif sorusu Afrikalı tarafından şöyle cevaplanır: Siz bu kadar tok ve zengin olduğunuz için..!
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
27 Mayıs 2012, 21:10 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 18779 Üyelik T.:
20 Mayıs 2012 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar
Kim Allah'a iftira atıyorsa Allah lanet etsin ona bu kadarda insan Aşşağılık olmaz Yok efendim Allah tecelli etmiş miş Ahmedi bana bırakın demişte Yalancı Şarlatanlar Bu dini ne hale getirdiler ......
__________________ “...Kendinizi satmayınız. Hür, özgür insanlar olunuz, kendini satan satıcılardan olmayınız” İmam HÜSEYİN (a.s) |
04Haziran 2012, 23:15 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar FARKIMIZ OLMALI; SENİN BEGENDİGİN.Nefsani müzik BENİM BEGENDİGİM.İslami müzik SENİN BEGENDİGİN.Sekili kıratı BENİM BEGENDİGİM.Sahabe hayatı SENİN BEGENDİGİN.Eli kadehli BENİM BEGENDİGİM.Dili tekbirli SENİN BEGENDİGİN.Sarısaçlı kızlar BENİM BEGENDİGİM.Örtülü kızlar SENİN BEGENDİGİN.Zamane gençlik BENİM BEGENDİGİM.İmanlı gençlik SENİN BEGENDİGİN.Millet sevgisi BENİM BEGENDİGİM.Ümmet sevgisi SENİN BEGENDİGİN.Dil birligi BENİM BEGENDİGİM.Din birligi SENİN BEGENDİGİN.Bin yıllık tarih BENİM BEGENDİGİM.Bin dörtyüz yıllık tarih SENİN BEGENDİGİN.Beşeriyet aşkı BENİM BEGENDİGİM.Şehadet aşkı SENİN BEGENDİGİN.Birilerinin kanunu BENİM BEGENDİGİM.Allahın cc kanunu EVET KARDEŞİM İKİMİZDE MÜSLÜMANIZ LAKİN GEL GÖRKİ ÇOK ÇOK FARKLIYIZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRECEGİZ.... ALLAH CÜMLEMİZE MERHAMET ETSİN
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06Haziran 2012, 22:54 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar
Aç dişi bir aslan zorlu bir kovalamanın ardından ceylanı yakalamayı başardı ve ceylanı parçalamaya başladığında avının hamile olduğunu gördü,şaşırdı ve ardından yavruyu kurtarmaya çalıştı. fakat yavru ölmüştü yavruyu kurtaramadığını görünce avının yanına attı kendisini. Geçen uzun zaman sonra resmi çeken kişi dişi aslana yöneldi ve aslanın hayatını kaybetmiş olduğunu gördü.. İnsanlığın kaybettiği bir merhamet.. Hemen hemen bütün Hayvanların kendilerine göre kuralları vardır ve çiğnemezler..mesela bu avcı hayvanlar hayati derecede acıkmadıkları müddetçe hamile hayvanları avlamıyorlar,genel olarak hastalıklı ve sakat olanları avlarlar bu uzun incelemeler sonucunda tespit edilmiştir.sebebi ise bulaşıcı hastalıkların bütün sürüyü yok etmeden önüne geçmektir ve bu avcı hayvanlarda hastalıklı hayvanı tespit edebilen özel bir yetenek vardır. Buda Rabbimizin başka denge hikmetidir hamdolsun. (alıntı)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06Haziran 2012, 23:10 | Mesaj No:28 | |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Alıntı:
| |
14Haziran 2012, 12:30 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar çokk etkileyici hocam .. karınca belgeselini izleyince hayretler içersinde kalmıştım!..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
14Haziran 2012, 14:13 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar baba tut başımın üzerinde elini başım kanamakta, beni kafirin bombası degil ümmetin suskunlugu yaralamakta, varsın yüzümden kan aksın varsın bedenim toprağa bulansın... Ya rabb asırlardır uyuyan bu ummet artık uyansın...
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |