|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 17 Temmuz 2012 (10:31), Konuya Son Cevap : 15 Ocak 2025 (13:16). Konuya 254 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Ocak 2025, 21:48 | Mesaj No:251 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Bunlar Eski kartpostallar gibi nostalji olur sadece. Herkesin hayalinde güzel. Gerçeğinde kesinlikle günümüz şartlarını isterler hele istemesinler ve hele bunu evin muhtarına söylesinler bakayım.))) Eskilerde eskiler. Olsa hayatta istemezler. Şartlar biraz zorlasinca tahammül edmeyenler sobalı ev romantizmi yapıyor işte
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
13 Ocak 2025, 22:46 | Mesaj No:252 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Sadeleşmek koymuşlar adınıda ) robotların çamaşır kurutma makinasının çaycıların rahatlığına alışmış birine git bu şekil sadeleş deseler hadi ordan der sanırım ) Eskiler şimdiyi görse ne varsa biz çekmişiz derlerdi . Bunları yokken bile bizim şimdi basit bulduğumuz aletlere bile “anam ne çekdik gııı “ demedilermi ) şimdi trend kış bahçesi yapıp kuzine soba kuruyorlar keyfi canlrı isteyince kestane patates pişirmek için ona hayır demem bak )) yoksa teknolojinin gözünü seveyim .
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
14 Ocak 2025, 13:19 | Mesaj No:253 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Kuzine modelli şömine iyidir diyosunuz😄 Patates kestane için airfry diyosunuz😄 Eskiye ve geleceğe merak bence insanın hızlı tüketimi. Eski usulü yaşamayan soba bilmeyen olsaydı ne iyi olurdu diye düşünüyor. Gelecekte öyle. Teknolojik olarak beni ne bekliyor ne yenilikler diye heyecanlanıyor biraz korkuyor ama istiyor insan. Köyü olan, hala soba kullanan özlem giderir. Zahmetini bilir. Ama bişi diyim emeklilerle asgari ücretliler hatta memurlar sobaya geçer doğalgaz doğal olmadığı için bu tuzu kurular ne kadan güzel nostaljik şükredin biz modern hayattan yorulduk siz gelenkeselsiniz der valla gazetenin biri ekmek gramaj düşüklüğünü'''saglıklı yasama geçiş'''haberi olarak verdi. Nerden baktığına bağlı işte
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
14 Ocak 2025, 18:58 | Mesaj No:254 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
15 Ocak 2025, 13:16 | Mesaj No:255 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Ben istemem kuzine sobayı şahsen 🤭 Kış odası olanlar için ve arada keyif yapmak için iyi olur ama sürekli yakmak, külünü boşalt, pisliğini sürekli temizle, sadece olduğu yeri ısıtıyor diğer odalar buz gibi daha ne diyeyim 🤭 Öyle romantik, otantik resimleri paylaşım yapanlara sormak lazım ne kadar hayat geçirmek isterler kuzine soba ile🤦 Bakınca güzel cidden resimler, mekanlar, ev bir de kar yağıyor üstüne üstlük, üstünde kestane, çay neyim oyy nenem ahanda romantik oldum bu kadar yeterli sükutu-ezber 🤭 Hayaller ve gerçekler 🙃
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |