|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 18 Temmuz 2014 (15:36), Konuya Son Cevap : 23 Ocak 2024 (17:31). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Temmuz 2014, 15:36 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Son Flimler. Son Flimler. Plajda israel halkı filistin operosyonları izlemesi için dev ekranlar... Yönetmenler:Müslüman geçinenler.. Oyuncular:israel,Amerika.Arap ülkeleri.. Flimin konusu:Teneke füzelere karşılık kimyasal silahlarla saldırı timi.. Flimin çekilme tarihi:1948. Yayın hakkı eRkam ev Aitdir...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
Konu Sahibi İslaminesil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Babadan Evlada Cevap. | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 18 | 7526 | 13 Kasım 2017 21:19 |
Asrın Kerbelasi Filistin.. | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 3 | 1832 | 13 Kasım 2017 18:55 |
Dūşlerim... | Makale ve Köşe Yazıları | su damlası | 2 | 1766 | 12 Kasım 2017 07:51 |
Mynmar ve Biten Muslumanligimiz... | Makale ve Köşe Yazıları | İslaminesil | 0 | 1600 | 16 Eylül 2017 22:06 |
Veyl Olsun... | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 1764 | 16 Eylül 2017 22:04 |
18 Temmuz 2014, 15:44 | Mesaj No:2 |
20 Mart 2014 | Cevap: Son Flimler. İsrailli çocuklar böyle yetiştiriliyor! (video) İsrail'de yayınlanan bu video dünyayı şok etmeye devam ediyor. Askeri bir alanda silah ve tanklarla oynayan İsrailli çocukların beyinleri yıkanarak daha küçük yaşta arap ve müslüman düşmanlığı aşılanıyor. TİMETURK-HABER MERKEZİ İsrailli bir televizyon kanalının yayınladığı videoda İsrailli çocuklar, tanklara bindirilip silahlarla oyun oynuyor. Onlarla ropörtaj yapan muhabirin sorduğu sorular ve aldığı cevaplar ise kaygı verici. İsrailli çocuklar acımasızca ve ırkçı söylemlerle izleyenleri şok ediyor. Bu görüntü de İsrailli çocukların daha küçükken nasıl beyinlerinin yıkandığının ve arap düşmanlığının bir göstergesi.
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
18 Temmuz 2014, 15:45 | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 | Cevap: Son Flimler. New York Times'dan dikkat çeken Gazze haberi New York Times, İsrailliler'in Gazze'nin bombalanmasını tepelerden izlemesini haberleştirdi. İsrail'in, 3 Yahudi gencin öldürülmesinden bu yana başlattığı hava saldırılarında 200'den fazla insan hayatını kaybetti, 2 bine yakın kişi de yaralandı. Son olarak gece saatlerinden İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Gazze'ye yönelik kara harekatının başladığını duruması, bölgede tansiyonu yükseltirken, Gazzeliler için duyulan endişeyi de artırdı. Tüm bunlar yaşanırken, ABD'nin saygın gazetelerinden The New York Times'ın, Çarşamba günü Gazze bombardımanını keyifle izleyen İsraillileri haberleştirmesi ve Gazze sahilinde öldürülen Filistinli çocukları dünkü manşetine taşıması dikkat çekti.
13 Aralık 2014, 23:12 | Mesaj No:4 |
20 Mart 2014 | Cevap: Son Flimler.
Flim yeni bölümleri ile kaldıgı yerden devam ediyor,biletleri coco cola zaten bütün bayilerde bulabilirsiniz...
23 Ocak 2024, 17:31 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Devam ediyor bilmem kaçıncı İsrail Filistin davası savaşı Başrol oyuncuları bütün haçlı ittifakı. Seyirciler tüm İslam ülkeleri
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |